Szabadidő

Musical a Doktor Szöszibõl

Világszerte szép sikert aratott a Doktor Szöszi címû hollywoodi produkció, amelynek a fõszerepét Reece Witherspoon játszotta. A bugyutácska jogászhallgató kalandjait bemutató alkotás a Broadway-ra kerül.

Az utóbbi időben inkább az volt a tendencia, hogy a musicaleket filmesítik meg. Ám a napokban bejelentették az egyik színház képviselői, hogy musical készül a nagysikerű produkcióból. Az eredeti terveik szerint maga Witherspoon játszotta volna a feldolgozás főszerepét is, ám a színésznő végül nem fogadta el az ajánlatot. „Rengeteg olyan színész van, akinek remek a hangja. Én azonban csapnivalóan éneklek, és senkinek sem kívánom, hogy meghallja a dalolásomat. Ezért meg pénzt fizetni egyenesen butaság lenne” – mondta a hollywoodi sztár, kinek helyére egyelőre még nem találtak megfelelő pótlást az illetékesek. A tervek szerint a Doktor Szöszi musicalváltozatát 2005 végén mutatnák be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top