Szabadidő

Életmentõ forintok

Emlékeztek még Annára, a súlyos májrendellenességgel született kislányra? Az NLCafe vállalta, hogy olvasóival közösen segít pénzt gyûjteni az életmentõ mûtétre. Örömmel jelentjük, hogy erõfeszítéseink nem vesztek kárba.








Ebben a dobozban több, mint 80.000 forint gyűlt össze
Bár magát a műtétet a társadalombiztosítás fizeti, a kezeléseket és az előzetes kivizsgálást nem, így a családnak összesen hárommillió forintot kell összegyűjtenie az utazáshoz. Biztosan sokan találkoztatok már a fórumon is ezzel a szomorú történettel, ami éppen a ti beavatkozásotok miatt már nem is tűnik olyan kilátástalannak.

Nem ez az első alaklom, hogy jó ügy mellé állt a szerkesztőség, de minden bizonnyal ez eddigi legszebb küldetésünk. Úgy éreztük, hogy a szórakozató olvasmányok, érdekes cikkeken és számtalan szolgáltatáson túl, mely sokaknak jelentenek napi élményeket, az NLCafe oldalai többek lettek, megteltek valami „igazi emberi tartalommal”, hogy többek lettünk azáltal, hogy népszerűségünket felhasználva olvasóinkat is be tudtuk vonni a gyűjtésbe.







Soma és Oláh Mara festőművész
Május 15-én a margitszigeti Családi Hétvégén a Nők Lapja Cafe sátrában több, mint 80.000 forintot sikerült összegyűjtenünk. Ez kiegészült Oláh Mara festőművész által felajánlott és elárverezett kép árával, továbbá Soma felajánlásával. Az életmentő forintokat zacskóban szállítottuk a közelben lévő bankba, de a pénztáros – mihelyst megtudta, miről van szó – nem zúgolódott, a zsáknyi pénz miatt. Egy verőfényes napon átutaltuk a pénzt.


Köszönjük segítségeteket!













Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top