Szabadidő

Orális szex és ejakuláció egy cannes-i filmben

A Nine Songs címû angol filmben fellációt, cunnilingust és ejakulációt is láthatnak a nézõk, amelyet a szereplõk nem imitáltak, hanem élesben nyomtak a kamerák elõtt.







Michael Winterbottom, azaz Télifenék Mihály
“Már régebben gondolkoztam azon, hogy a legtöbb szerelmi történetből hiányzik a fizikai kapcsolat” – nyilatkozta a film rendezője, Michael Winterbottom a Guardian című brit lapnak. “Ha pedig mégis lenne rá utalás, mindenki tudja, hogy csak imitálják a szeretkezést.”

“A szexualitást a többi témához hasonlóan a könyvek sokkal szókimondóbban kezelik. A film ebből a szempontból hihetetlenül konzervatív és prűd. Én a másik végletet szeretném megragadni, és csak a szexen keresztül szeretnék bemutatni egy kapcsolatot. A Nine Songs-ot részben azért is csináltam, mert fel akartam tenni a kérdést: mi a gond azzal, ha megmutatjuk a szexet?”

A Nine Songs története egy fiatal londoni fiúról, Mattről, és amerikai barátnőjéről, Lisáról szól. A film több mint felét kitevő szexjelenetek közé a rendező egyéb felvételeket vágott be – többek között különféle együttesek, például a Franz Ferdinand, a Dandy Warhols és a Super Furry Animals koncertjeinek képeit. A történet keretét az Antarktisz felett repülő Mattről készült felvételek adják, aki hosszú idő távlatából emlékszik vissza a lánnyal folytatott viszonyra.

A főszerepet Kieran O’Brien alakítja, aki a rendező előző filmjében, a Non-stop partiarcokban is szerepelt. A Lisát alakító hölgy azonban – aki Winterbottom elmondása szerint nem hivatásos színésznő – kérte, hogy neve ne jelenjen meg a stáblistán, mivel zavartalanul szeretné folytatni egyetemi tanulmányait.

A teljes cikket itt találjátok >>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top