nlc.hu
Szabadidő
Tánc, dal, fesztivál

Tánc, dal, fesztivál

Korda György Balázs Klárival, Csepregi Éva Végvári Ádámmal, Uhrin Benedek chippendale-fiúkkal lép fel az idei Sziget Fesztivál Durex Táncdalfesztivál sátrában. A rendkívül népszerû helyszín további meglepetéseket is tartogat.

A hazai táncdaltörténelem nagy párosai mellett Komár László, valamint Szűcs Judith is szórakoztatja a nagyérdeműt. Bekerült a sorba Sipos F. Tamás, és az idei program fényét emeli majd a Dolly Roll és a Zorall együttes is. A szombat koradélutáni sávban hallható Uhrin show zárószáma, a Rebeka alatt négy chippendale-fiú is belibben majd a színpadra.

A helyszínen hallhatóak lesznek továbbá a Guns ’N Roses, a U2, a Queen, John Lennon, a Doors, a Pink Floyd kedvelt dallamai – egy-egy emlékzenekar tolmácsolásában.

A további fellépők mellett a naponta visszatérő Durex Vizespóló-verseny ellensúlyozza Uhrin mester chippendale kíséretét. Az esték zárásaként Dj Paplan borítja be a helyszínt hajnalig.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top