nlc.hu
Szabadidő
Ülj be egy Ferrariba!

Ülj be egy Ferrariba!

A nürnbergi játékkiállításon mutatták be a Ferrari legújabb Forma 1-es versenyautójának életnagyságú modelljét, amelynek megépítéséhez 146 ezer LEGO kockát használtak fel.

Az autót tizennégy professzionális LEGO MasterBuilder (építőmester) készítette el 800 óra alatt, vezetőfülkéje elég erős ahhoz, hogy elbírjon egy valódi pilótát is, Bridgestone gumiabroncsai pedig ugyanolyanok, mint amilyeneket a hivatalos Ferrari versenyautón is használnak. Összesen három ilyen életnagyságú autó készült a világon, melyek a Forma 1 futamok városaiban kerülnek kiállításra.

Az autó most Budapestre érkezett, a Westend bevásárlóközpont alsó szintjén csodálhatja meg mindenki ezt a gyönyörű, élethű Ferrarit. Augusztus 13-15 között, a Magyar Nagydíj hétvégéjén pedig be is ülhetnek az érdeklődők a LEGO Ferrariba, és megtapasztalhatják, milyen is egy Forma 1-es autóban ülni. Ezt a pillanatot fényképen is megörökítik a LEGO munkatársai, így az élmény a fotó segítségével otthon is felidézhető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top