nlc.hu
Szabadidő
A Cornexi szponzorációs tevékenysége

A Cornexi szponzorációs tevékenysége

A Cornexi Rt. az egészséges életmódot, szemléletváltást nemcsak termékeivel kívánja elõmozdítani, hanem profi és amatõr sportesemények szponzorálásával, az aktivitás ösztönzésével is.





NB I-es női kézilabdacsapata, a Cornexi-Alcoa a sportág élvonalához tartozik. A hét éve rendszeresen megtartott Fadd-Dombori Triatlonfesztivál keretében pedig sportolási és kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak mind a felnőttek, mind a gyerekek számára. Számos sport- és szabadidős egyesületet és rendezvényt támogat termékeivel vagy anyagi hozzájárulással (Alba Régia Ifjúsági és Szabadidős Egyesület, Tolna Megyei Triatlon Sportjáért Alapítvány, Sport Játszótér Program, Lovasberényi Kerékpártúra, Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület stb.). Emellett a kulturális életben is kifejti mecénási tevékenységét, aminek folyományaként többek között a székesfehérvári Vörösmarty Színház Bársonyszék-Tulajdonosok Társaságá-nak tagjává vált.

A Cornexi Rt. 2003-ban a székesfehérvári civil szervezetek javaslatai alapján nagyvállalat kategóriában elnyerte az „Év Mecénása Díj” –at, mellyel az önzetlen adakozókat és a civil szféra támogatóit kívánták elismerésben részesíteni.





2004-ben szintén számos rendezvényt, sport- és kulturális eseményt, civil kezdeményezést támogat a Cornexi Rt. Cégünk támogatásával kerül megrendezésre Kapolcson a Malompark Fesztivál. Az egyre népszerűbbé váló strandkézilabda bajnokság hivatalos támogatójaként, a „Cornexi – The North Face Túlélő kalandtúra” szponzoraként és a Sport1 rendezésében zajló Játszótér programban vállal nagy szerepet a Cornexi Rt., melyre várunk minden kedves érdeklődőt. A Wellness termékcsaládunk piaci bevezetésének részeként cégünk főtámogatója lesz a III. Spa&Wellness Egészségturisztikai Szakkiállításnak (2004. november 12-14) is.





Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top