nlc.hu
Szabadidő
Bemutatkozik a Cornexi Rt.

Bemutatkozik a Cornexi Rt.

A Cornexi Élelmiszeripari Részvénytársaságot 1995-ben alapították gabonaforgalmazással foglalkozó magyar szakemberek. A cég létrehozásának alapvetõ célja piacképes, magas fogyasztói elvárásoknak megfelelõ termékek elõállítása és kereskedelme.





Mivel a cégcsoport minden tagja malomipari, illetve ahhoz kapcsoló tevékenységet folytatott, a tagok 1999-ben CORNEXI név alatt egyesültek. A részvénytársaság tulajdonosai, vezetői a gabonaipari szakmában eltöltött több évtizedes szakmai és vezetői gyakorlatukat állították a középnagyságú vállat megteremtésének és továbbfejlesztésének szolgálatába.

A Cornexi Rt. malmaiban (Dunaföldvár, Bicske) csak minőségi gabona feldolgozása történik, amelyből finom-, rétes-, félfogós-, fehér- és félfehér, tészta- és Graham liszt, valamint étkezési búzadara, korpa és búzacsíra készül. A Cornexi Rt. malomipari termékei lakossági, ipari és takarmány célú őrlemények.





Az enyingi gabonagyártó üzem egy olyan csúcstechnológiát képviselő gépsorral rendelkezik, amelyből teljes kiőrlésű gabonát (héjrésszel és csírával együtt) képes extrudálni. Ezzel a technológiával gyártott termékek fontos hatóanyagokat tartalmaznak az egészséges táplálkozás szempontjából, lehetővé téve a kiváló minőségű, gabonaalapú, magas vitamin és élelmi rost tartalmú termékek kifejlesztését és az egészséges táplálkozási szokások és életmód további elterjedését hazánkban.

A termékfejlesztés a piaci fennmaradás lételeme minden, a fogyasztói igénykielégítést középpontba helyező cég számára. A Cornexi Rt. évek óta élen jár az új termékek kifejlesztésében. (pl.: joghurtos bevonatú müzliszeletek, gabonapehely szeletek, Wellness termékcsalád… stb.).






Élelmiszeripari termékek:

– müzli
– müzli szeletek (csokis, mogyorós, gyümölcsös, áfonyás, epres, kókuszos, magvas)
– gabonapehely szeletek (csoki, toffee-, cappuccino)
– gabonapelyhek
– Wellness termékcsalád (joghurttal töltött gabonapehely, gabonapehely 5-féle gabonából, 7 gyümölcsös müzliszelet, 6 magvas müzliszelet, joghurtos gabonapehely szelet).





Próbáld ki te is termékeinket és írd meg a véleményedet róluk:
ker@cornexi.hu vagy
a www.cornexiwellness.hu Chat rovatába.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top