nlc.hu
Szabadidő
Új Wellness termékcsalád a Cornexi-tõl!

Új Wellness termékcsalád a Cornexi-tõl!

A felpörgött életvitel mellett egyre meghatározóbb szerepe van az egészséges, de egyszerûen megoldható táplálkozásnak. Hogyan oldjuk meg a problémát?

Rohanó világunkban egyre kevesebb idő jut arra, hogy rendszeres étkezéssel pótoljuk szervezetünk energia- és tápanyagszükségletét, ezért szükség van olyan termékekre, melyek ezt biztosítják számunkra (mert egyszerűen beszerezhetők és gyorsan elfogyaszthatók). A Cornexi Wellness termékcsalád pontosan ezt az igényt elégíti ki. A Cornexi Wellness termékek olyan létfontosságú vitaminokkal, ásványi anyagokkal és teljes kiőrlésű csíráztatott búzával készülnek, melyek a mindennapi feltöltődésünkhöz nyújt ízletes, egészséges megoldást, és alapul szolgálnak a Wellness életvitelhez. A Wellness termékcsaládban a Cornexi Rt. először alkalmazza az L-karnitin táplálék-kiegészítőt.





Wellness gabonapehely 5 féle gabonából (250g):

A pelyhet a csíráztatott búzaőrlemények kellemes, természetes aromái teszik egészségesen élvezetessé. A hozzáadott Kálcium és Magnézium pedig segít egészségünk és szellemi frisseségünk megőrzésében.






Wellness töltött joghurtos gabonapehely (250g):

A gabonapehely ízvilágát a joghurtos töltelék friss savanykás íze tesz igazán különlegessé. Nemcsak tejjel, hanem napközben csemegeként is fogyasztható.







Wellness 6 magvas müzliszelet (40g):


Az olajos magvak (tök, napraforgó, szezámmag, földi- és törökmogyoró, mandula) az egészséges életforma nélkülözhetetlen elemei, hiszen jelentős telítetlen zsírsav-tartalmuk miatt számos betegség megelőzésében nyújtanak segítséget.






Wellness 7 gyümölcsös müzliszelet (40g):


A tőzegáfonya, sárgabarack, őszibarack, alma, mazsola, szilva, meggy természetes ízvilágát sűríti magába ez a müzliszelet. Gyógyító és tisztító hatásuk mellett a tőzegáfonya hatásos a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében.






Wellness joghurtos gabonapehely szelet (30g):


A gabonapehely összetételét és ízét egy joghurtos bevonat teszi még teljesebbé. Tápanyagainak és finom ízének köszönhetően ideális reggeli, de alkalmas délutáni nassolásra is.

Ízleld meg TE is a Wellness életérzést becsomagolt változatban!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top