Szabadidő

Ki viselje a pénztárcát?

Világszerte elterjedt nézet, hogy mi, nõk, szeretünk vásárolni. És mégis mi kezeljük a háztartáspénzt. Te sose féltél attól, hogy elköltöd az egészet?

Az is lehet persze, hogy te éppen az a típus vagy, aki mindennek fillérre kiszámolja az árát, és azt a mosóport veszi meg, aminek dekája a legolcsóbb. De biztos veled is megesett már, hogy bementél kedvenc illatszerboltodba, és elcsábultál a legújabb aromaterápiás bőrfeszesítő krém láttán. Semmi gond, egy-két ügyes trükkel behoztad az árát.

Az sem kizárt, hogy te vagy az, aki a havi háztartáspénz beosztásán kívül a legjobb lakáshitelt is megkeresi. Aztán lehet, hogy pároddal intézteted a papírmunkát, de az értelmi szerző a fontos, nem?

Te is az utolsó pillanatban fizeted be a csekkeket, vagy látni sem akarod őket, mert amit a számládról emelnek le, az úgysem fáj? De annak biztosan utánanéztél, melyik a leginkább neked való mobiltarifa!

Képzeld el, hogy már fizetés előtt megveheted azt a kabátot, és senki nem viszi el előled! Igazán szép lenne, pláne, ha még kölcsönkérned sem kell hozzá. Akár a kosaradat is telerakhatod a szépségipar legújabb vívmányaival, és magaddal viheted mindet.

Nektek, akik a fórumokon olyan sok praktikus takarékos és pénzszóró trükköt adtok egymásnak, most itt a lehetőség, hogy elmeséljétek pénzügyi kalandjaitokat. Egy új, kifejezetten nőknek szóló termék bevezetője kíváncsi véleményetekre új termékéről, amely arra szolgál, hogy ne kelljen visszapakolnod a polcra azokat a dolgokat, amik megtetszettek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top