nlc.hu
Szabadidő
Lakástrend & design kiállítás

Lakástrend & design kiállítás

Legyen retro, legyen kicsit századelõs, hozhatjuk az art decot, örülnénk a családi örökség féltett darabjainak! Mi az, amit ma szívesen látnánk magunk körül? Mindent egyszerre!







Mihály Gyula – Autonóm vázák
Itt a tavasz – nyílik a Lakástrend!
 
Nem kevesebbet ígér látogatóinak a hét végi Lakástrend kiállítás, minthogy többet és izgalmasabbat ad az egyszerű design-nál. Az immár nyolcadik alkalommal megnyitó tavaszi esemény idén jelentős elemekkel, jelentős cégek részvételével bővült. A változás jelzi azt a törekvést is, hogy ma már nem csak bútorokról, szobabelsőkről gondolkodnak a tervezők, hanem kifejezetten trendekben és a trendekbe otthonosan illeszthető tárgyakban.

A kiállítást rendező Ambienta Kft. és partnerei nemcsak a színvonalas bemutatókra helyezik a hangsúlyt, hanem nagy szerepet szánnak a szakmai előadásoknak, találkozóknak és az érdekes kísérőprogramoknak is. A kiállítás névadó fő támogatója a Sanoma Budapest Atrium magazinja, amely a hasonló periodikák piacán is ugyanezt a magas színvonalat képviseli.

Az idei Lakástrenden két különleges bemutatón is részt vehetnek a látogatók. A legújabb trend, a vezetékek nélküli digitális nappali, amelyben a látogatók akár ki is próbálhatják az internet kényelmét, a film és zene letöltés számtalan lehetőségét, mindezt kábelek és huzalok nélkül. Az esztétika és a XXI. századi legmodernebb technika izgalmas randevúja.





Kísérőprogramok


Hasonlóan izgalmas a Porsche és Zoób Katti találkozása is. Az autós cég a világpremierrel egy időben állítja ki a gyönyörű Porsche Carrera Cabriolet modelljét. A vadonatúj gépcsoda a sikeres divattervező Home Design kollekciójával együtt látható. Zoób Katti maga is rajongója a márkának, ám a Magyarországon most először látható bútorai, textiljei hangulatukban, életérzésükben sok szálon kötődnek a gyönyörű autóhoz.

A neves tervezők mellett a jövő is helyet kapott a Műcsarnokban, hiszen az Iparművészeti Egyetem hallgatói friss és rendkívül merész darabjait is láthatják az érdeklődők.






Helyszín: Műcsarnok

Nyitvatartás: március 10-13. 10-19 óráig, kivéve szombaton, amikor akár éjszaka is ellátogathatunk ide, hiszen ekkor hajnali kettőkor zárják a kapukat.

További információkért nézd meg a kiállítás honlapját! »


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top