Szabadidő

Az internet Bridget Jonesa

Ma nagyon jó napom van. Az járt a fejemben, hogy én lehetnék az internetes Bridget Jones. Amikor tegnap nekiálltam a blogomnak, még nem is hittem, hogy ez a dolog ennyire fog szórakoztatni.

Lehet, hogy egy év múlva kiadom az első „internetes naplókönyvet.” Sajnos már nem tudom, melyik site-on olvastam, hogy Stephen King a legutolsó könyvét kizárólag az interneten terjesztette. Ez nekem is menne, hiszen az Invitel Internetem meg én szinte egyek vagyunk.







 


Az éjjel, amíg Vivien dolgozott a kávézóban, végre megnéztem azokat a társkereső oldalakat, amiket ajánlott. Egész este válogattam. Voltak jóképű srácok, de olyan, akire tényleg azt mondhatnám, hogy ő az igazi…, hát, ilyet nem találtam.

Viviennek könnyű. Annyira jól kezeli a fiúkat. Neki megér egy randit a keresés, nekem nem. Csak akkor vagyok hajlandó találkozni valakivel, ha tényleg érzem, hogy különleges. Kár, hogy ilyen férfi nincs. Szívesen elmennék érte külföldre is, csak találnám meg az igazit! Hú, ez már egészen bridzsitdzsonszosra sikerült!



Közben Viviennek megtartottuk a születésnapi buliját! Az NLC fórumon találtam tippeket, és ezután is nézegetni fogom, mert biztosan lesz fönt rengeteg új ötlet. A többi barátomat is klassz ajándékkal tudom meglepni.  Egy biztos, ki nem teszem a lábam a lakásból! Bármit veszek is, azt az interneten fogom megvenni. Vivien az ajándékai mellé kapott tőlem egy Da Vinci-kód könyvet. Azért vettem neki, mert rájöttem, hogy neki fontosabb, mit ír a Cosmopolitan, mint egy Márai. Igaz, be kell vallanom, engem is érdekel, mi van a divatmagazinokban, de a jó könyv sohasem hagy hidegen. A divat sem… Erről jut eszembe: holnap vásárolnom kell néhány cuccot…


Olvasnál még róluk? Nézz be»


Invitel ADSL most akciós áron! Hivja ingyenesen az 1288-as zöld számot vagy látogasson el weboldalunkra www.invitel.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top