nlc.hu
Szabadidő
Il Divo

Il Divo

Az Il Divo, azaz a négy férfi (David, Sebastien, Urs és Carlos), aki meghódította Angliát és Írországot, végre megérkezett hozzánk, hogy a mi szívünket is elrabolja!





Il Divo (jelentése: isteni előadó, vagy a Diva férfi megfelelője) lett a neve annak a formációnak, ami 2003 decemberében alakult Angliában.

A pop-opera kvartett létrejöttét a tagok hosszas, szinte az egész világra kiterjedő keresése előzte meg, de minden jel arra mutat, hogy megérte keresni és várni rájuk.

A négy kivételes fiatalember fantasztikus hanggal és énektudással, nagyszerű külsővel, összetéveszthetetlen stílussal rendelkezik, zenéjük pedig harmóniát teremt a klasszikus zene örökérvényűsége és a pop sokszínűsége között.

Repertoárjukban népszerű, romantikus dalok szerepelnek teljes zenekari kísérettel, ilyen a Toni Braxtontól már ismert ’Unbreak My Heart’ (Regressa A Mi), a világhírű ’Mama’ és a Frank Sinatra-féle ’My Way’ feldolgozása (’Mi Manera’).





1. Unbreak My Heart (Regresa A Mi)
2. Mama
3. Nella Fantasia
4. Passera
5. Everytime I Look At You
6. Ti Amero
7. Dentro Un Altro Si
8. The Man You Love
9. Feelings
10. Hoy Que Ya No Est As Aqui
11. Sei Parte Ormai De Mei
12. My Way (A Mi Manera)

Az Il Divo honlapja »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top