Szabadidő

Volt Fesztivál

Minden idõk legjobb buliját igéri az idei VOLT július 6-9 között, amit mi sem bizonyít jobban, mint a nemzetközi sztárok sora, többek mellett a Thievery Corporation, Roni Size, a Stereo Mc’s, Sergent Garcia, a Client vagy a US3 fellépése.







Saint Privat
Sztár-áradat, stíluskavalkád, fergeteges hangulat – ezt ígéri az idei VOLT Fesztivál a soproni Lővér Kempingben.

Ahogy közeledik a Fesztivál időpontja, úgy bővül napról-napra újabb világsztárokkal az egyébként is rendkívül színes program. Már biztos, hogy fellép Roni Size és Mc Dynamite, ugyancsak a VOLT vendége lesz a Depeche Mode-os Andy Fletcher női duója, a brit Client.

Sopron vendége lesz egy igazi crossover vonós-csapat, a román származású Balanescu Quartet, és hallható lesz az elektronikus alapokra épülő akusztikus jazzt játszó német [re:jazz] is. 

A napokban csatlakozott a fellépőkhöz Adam Freeland, a földkerekség táncparkettjeit futurisztikus breakbeat-keveréseivel robbantgató sztár DJ. Az elektronikus tánczene kedvelőinek örömére az Ablak-A-Dubra brit és hazai sztárjainak fellépése is szélesíti a kínálatot.

A nemzetközi sztárfelhozatal mellett persze a hazai Megasztárokat is meghallgathatjuk majd a soproni Lővér Kempingben.

További nagy nevek a fellépők közül: Waldeck, Saint Privat, Deladap, Café Drechsler.







Client
Ingyenes koncertek a nulladik napon

Az idei VOLT Fesztivál nem csupán programkínálatában, de időtartamában is bővült. A korábbi évektől eltérően idén már a “nulladik” napon – július 6-án – is tartalmas program várja a rendezvényre érkezőket.  


Az egyik főszínpadon a 12 döntőst felvonultató, két órás „Megasztárok” élő szuperkoncerttel nyít a VOLT, majd az „év hangjai” után a Hooligans, a Bikini és a Beatrice lép egymás után színpadra.

A korán érkezők örömére ezen a napon, egy másik helyszínen a hazai alternatív zenei élet jelese, a Kispál és a Borz ad „csendes, ülős” koncertet.  


Jó hír a bérletet váltóknak, hogy számukra a „nulladik” napi programfelhozatal ingyenes.   

Természetesen nemcsak koncertek, hanem számos egyéb program is várja a fesztiválra látogatókat.

Filmmúzeum Bisztró

Az egyedi filmtartalommal jelentkező csatorna most igazán megmutatja milyen is az, amikor régi filmek találkoznak a jelennel! A hetvenes évek hangulatát idéző bisztróban napközben filmek és beszélgetések, esténként mese, híradó és videodiszkó; valamint olyan filmanyagok, melyeket a Filmmúzeum még soha nem mutatott be. 







Re-jazz


TV Paprika látványkonyha

A VOLT Fesztivál egyik új helyszíne, amelyet minden “ínyenc” és éhes fesztivállátogató nagyon fog szeretni! A TV Paprika Látványkonyhájában a csatorna szakácsai kedvükre sütnek-főznek reggelit, ebédet, vacsorát. Itt mindenki megtalálja kedvenc ételét, s közben elleshet egy-egy hasznos praktikát is. A TV Paprika egyéb programjaiba, műsoraiba bekapcsolódhatnak majd néhányan a közönség soraiból, ill. meghívott színészek, rendezők, zenészek, műsorvezetők is. Konyhatündérek és ördögök villogjatok velünk a konyhában!

24 órás látványrádió

A Soproni Volt Rádió adása élőben fogható a “fél országban”, Budapesten és környékén a 98.6-on, Sopron 100 km-es körzetében a 104.6-on.





Idén is lesz VOLT TAXI, amely kedvezményesen szállítja a fesztivál vendégeit az egyes helyek között.
Hogyan juthatunk el Sopronba?

A legegyszerűbb, ha vonatra szállunk a Budapesti Keleti pályaudvaron, a városon belül pedig gyalog is könnyen elérhetjük szinte bármelyik helyszínt. Ha inkább a buszt választjuk, a 12-es, az 1-es és a 2-es busz érinti a vasúti pályaudvart, a busz pályaudvart és a Lővér kempinghez közel is megáll (kb. 10 percenként jön valamelyik).





Tipp: A legtöbb szálláson a “VOLT Fesztivál” jelszó megadásával kedvezményesen juthatunk szobához, ezen kedvezményt azonban csak június 30-ig vehetjük igénybe.
És hol aludjunk?

Idén is rengeteg szálláshely közül válogathatunk a rendezvény honlapján, érdemes körülnézni. Itt lefoglalhatjuk a fesztiválnak otthont adó Lővér Kemping 2-3 fős faházait, az összes többi, az oldalon szereplő kollégium, vendégház, panzió és szálloda esetén azonban közvetlenül a szállásadónál foglalhatunk szobát.
Klikk ide! »

További szállások Sopronban »






Mettől meddig érvényesek a jegyek?

Az adott napra szóló napijegy másnap reggel 8-ig érvényes. Ha éjfél után érkezünk, még előző napi jegyet kapunk, mivel reggelig még rengeteg program javában zajlik. Reggel 6 óra után árusítják az aznapra érvényes jegyeket.

Meddig lehet elővételben jegyet vásárolni?

Július 5-én éjfélig lehet elővételben jegyet vásárolni a kijelölt helyeken.

Jegyárak:
 
• Bérlet – elővételben 8900 Ft, a helyszínen 11900 Ft
• Napijegy – elővételben 4000, a helyszínen 4500 Ft
• Nulladik napi jegy – elővételben 2000, a helyszínen 2500 Ft

Itt online is megrendelheted a jegyed »


Kapunyitás: július 6-án 17 órakor, amikortól a fenti programok mellett a VOLT több kisebb helyszíne és sörözői is kinyitnak.


Időpont: 2005. július 6-9.





Részletes programért kattints ide! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top