nlc.hu
Szabadidő
Egy nyár Mallorcán

Egy nyár Mallorcán

Senkit ne tévesszen meg a cím - nem egy szokványos útleírást olvashatunk, hanem egy excentrikus skót család mindennapjaiba nyerhetünk betekintést.





A skót házaspár, Peter és Ellie fiaikkal Mallorcán, messze a turistáktól hemzsegő vidékektől próbálnak szerencsét. Mindent megtesznek azért, hogy új környezetük befogadja őket, még a citrom- és narancstermesztésbe is belevágnak. 

A könyv nem Mallorca turisták által kedvelt csillogó-villogó oldalát mutatja be, sokkal inkább  a falusi emberek életébe nyújt bepillantást. A kalandokban bővelkedő dolgos hétköznapok során a család szoros kapcsolatba kerül a vidéki mallorcaiakkal, hiszen ugyanazokkal a nehézségekkel kell megküzdenie, mint nekik.

A szerző színesen és humorosan számol be megpróbáltatásaikról és örömeikről, magávalragadóan írja le új otthonukat, a csodálatos vidéket és a helyiek különös szokásait. Kerr mélyre visz a vidéki spanyol életbe, így az olvasó sokkal több tapasztalattal lesz gazdagabb, mint amennyit egy tengerparti hotelban megszálló turista átélhet. A szerző ráébreszt minket arra is, hogy nem a hely teszi érdekessé az ott lakókat, hanem éppen fordítva.

Ha már olvastuk és szerettük az Egy tél Mallorcán című könyvet, ezúttal sem fogunk csalódni. A könyv tele van humoros történetekkel – egyszóval a legideálisabb olvasmány a nyári pihenéshez. 

Peter Kerr honlapja »

A könyv címe: Peter Kerr – Egy nyár Mallorcán

Ára: 2.570 Ft

Kiadó: Tericum Könyvkiadó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top