nlc.hu
Szabadidő
Változatos ízek és lélegzetelállító dunai panoráma

Változatos ízek és lélegzetelállító dunai panoráma

Az ötcsillagos Budapest Marriott Hotel Duna Grill étterme, amely egyedülálló panorámával rendelkezik a Budai Várra, a Lánchídra és a Gellérthegyre, kagylóból készült ételújdonságokat kínál egész szeptemberben.




Az étterem ajánlatában az állandó klasszikus magyar és nemzetközi ételek mellett olyan szezonális finomságok szerepelnek, mint a pirított Szent Jakab kagyló karotta ropogóssal és joghurtos dresszinggel, vagy a roston sült tengeri nyelvhal és kagyló párosa bazsalikomos öntettel, paradicsomos „Carpaccio” és parmezán sajtos burgonyapüré tetején. A hagyományos magyar ételek kedvelői megtalálják az étlapon többek között a hortobágyi palacsintát vagy a ropogós kacsasültet. Természetesen a nemzetközi konyha finomságai is szerepelnek az ajánlatban. Ízelítőként elegendő megemlíteni az alaszkai serpenyőben sült halibutot barna rizzsel, spárgával és surimi öntettel tálalva, vagy a nizzai grillezett ráksalátát, valamint a fűszervajjal, fokhagymás zöldbabbal és csőben sült burgonyával tálalt bélszínszeletet.


Szeptemberben és októberben igazi kikapcsolódást jelent a változatos ízek és a lélegzetelállító dunai panoráma kombinációja a hangulatos Teraszról. A Sörkert a sörök gazdag választéka mellett sokféle friss salátával és grillétellel várja a vendégeket.

Minden pénteken büfévacsora tengeri ételek gazdag kínálatával 5.700 Ft/ fő, valamint vasárnapi villásreggeli 5.200 Ft/ fő áron. Süteménybüfénkben bármennyi süteményt fogyaszthat mindössze 1.395 Ft/fő áron mindennap 11.00 órától 23.00 óráig.







Asztalfoglalás: 266-7000/ 4-es mellék.

Cím:
Budapest Marriott Hotel
Budapest
Apáczai Csere János u. 4.
1052

www.marriott.com/budhu



A MARRIOTT INTERNATIONAL, INC. (NYSE:MAR) vendéglátó-ipari vállalat közel 2800 szállodaegységgel rendelkezik az Amerikai Egyesült Államok, valamint 68 más ország területén.
A szállodalánc a következő márkanevekkel fémjelzett szállodákat működteti vagy áll velük franchise kapcsolatban: Marriott, JW Marriott, The Ritz-Carlton, Renaissance, Residence Inn, Courtyard, TownePlace Suites, Fairfield Inn és SpringHill Suites. A Marriott International továbbá a következő exkluzív üdülő-résztulajdonosi létesítmények vezető fejlesztője és működtetője a Marriott Vacation Club International-en keresztül: Horizons, The Ritz-Carlton Club és a Marriott Grand Residence Club. Ezen kívül a szállodalánc a Marriott Executive Apartments-eket, valamint az Egyesült Államokban a Marriott ExecuStay szolgáltatást, illetve konferencia-központokat is működtet.
A szállodalánc központja Washington D.C.-ben található, jelenleg közel 128.000 munkatársat foglalkoztat. A FORTUNE® magazin felmérésében mint a szállodaipar leginkább méltányolt cége és az egyik legjobb munkahely kategóriákban is kiemelkedő helyezést kapott. További információért vagy foglalásért látogass el a honlapra










Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top