Szabadidő

Havasi Piano koncert

<b>Havasi Balázs</b/> zongoramûvész, akitõl az önvédelmi sportok sem állnak távol, elsõ önálló szerzõi koncertjét adja 2006. március 14-én a volt Filmmúzeum épületében, azaz a jelenlegi Belvárosi Színház színpadán.

Bár immár hatodik albumát jelentette meg tavaly karácsonyra, csak ez utóbbi kiadvány tartalmaz saját szerzeményeket – a korábbi lemezeken feldolgozásokat hallhatunk.

A zenész legutóbb látható volt barátja, Kovács „Vipera” Attila profi boksz mérkőzésén, ahol a bevonuló muzsikát „szolgáltatta” vendégművészként. Most viszont nyugodtabb körülmények között nyílik lehetőség élvezni a küzdősportok felé is nyitott zongorista művészetét.

A kvázi lemezbemutató koncerten – amit ha mindenáron be kell határolni, inkább a filmzenéhez áll közel, talán ezért a helyszínválasztás – javarészt saját darabjait adja elő Balázs, és a sorrendben hatodik, „Piano” című albumra épül majd.

A zongoraest egyik érdekessége, hogy vendégművészként felbukkan a nagyobb szünet után visszatérő Ágnes Vanilla énekesnő, és Kasza Tibor, a Crystal zeneszerző énekese is.

Helyszín: Budapest, Belvárosi Színház

Időpont: 2006. március 14. 19.00

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top