Szabadidő

Kubai Fiesta a Latin Combo együttessel

A Skanzen területén fekvõ, az ókori amfiteátrumok hangulatát idézõ színház, a festõi környezet és a gondosan válogatott koncertek, zenés-táncos elõadások páratlan élményt kínálnak.





Az 1979-ben alakult együttes kezdetben dél-amerikai, majd később karibi-afrocuban dallamokat és ritmusokat ötvöztek saját ötletekkel archaikus, illetve modern hangszerelésben. Műsorukban valamennyi ismert latin világsláger megtalálható. Az együttes szívesen interpretálja a dél-amerikai kontinens valamennyi nemzetének muzsikáját, ritmusait, Brazíliától, Kubán keresztül Mexikóig.

Repertoárjukban a táncolni, szórakozni vágyó lelkes publikumnak hamisíthatatlan, élő latin zenét: rumbát, szambát, cha-cha-cha-t, mambót, bossa-nova-t, cumbiát, merengue-t, bolerót, jazzt, afrocuban salsát kínálnak.


Belépő: 2.000 Ft
Az ülőhelyek elfoglalása érkezési sorrendben történik, legkorábban az előadás kezdete előtt egy órával!

Jegyek kaphatók az alábbi helyszíneken:
• Szabadtéri Néprajzi Múzeum jegypénztárában (26) 502-598
• Szentendrén a Szentendrei Teátrum jegypénztárában , a Tourinform Irodában (26) 317-965, a Főtéri Könyvesboltban (26) 311-245
• Budapesten:
a Cultur-Comfort Központi Jegyirodában, a Ticket Express Irodáiban és
a Broadway Jegyirodában.

Az előadások napján már csak a múzeum jegypénztárában válthatók jegyek az előadás kezdetéig.





Időpont: 2006. július 7. 20.00
Esőnap: július 8.
Helyszín: Szentendre, Skanzen
Parkolás: a múzeum előtti parkoló térítés ellenében használható.
Közlekedés: A Szentendrei Volánbusz az előadások kezdete előtt másfél órával Budapest Árpád hídtól, az előadások kezdete előtt egy órával Szentendre autóbusz pályaudvarról, a 7-es kocsiállásról indít járatot a múzeumba. Az előadást követően a múzeumtól indul járat az autóbusz-pályaudvarra és Budapestre.

További információ a Skanzen honlapján »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top