Szabadidő

Cukrosnéni

Hiába járunk az év elején, a Cukrosnéni az év legpikánsabb komédiája. Stephen Surjik rendező kitalálta, hogyan lehet ötvözni a vígjátékot a pornóval, de aggódni felesleges, végig megmarad a habkönnyű nevettetés műfajánál.

Két fiú…

Hosszúra nyúlik azon vígjátékok sora (Forró rágógumi, az Amerikai pite valamennyi része), amelyekben fiatal, nemi hormonoktól túlfűtött fiúk lányokkal különböző kalandokba keverednek, és valahogy mindig minden szerencsétlenül alakul körülöttük. Stephen Surjik ennél direktebben nyúlt a témához. A fiúk most is fiatalok és szexre éhesek, de ennél jobban érdekli őket a filmkészítés. Joe (Tom Riley) produceri álmokat kerget, neurotikus rendező haverja, Baggy (Tom Burke) pedig élete nagy filmjét, a Szerelem viharát szeretné leforgatni. Mivel mecénást, illetve csendestársat csak pornófilmhez találnak, ezért Baggy átírja a forgatókönyvet.

…és egy pornósztár

A maffiózó csendestársnak egyetlen kikötése van. A film főszerepére a pornócsillagot, ó pardon, a világ első számú felnőttfilmesét, Ötfogásos Candyt (Carmen Electra) követelik. Carmen Elektra majdnem negyven évével kilóg a húszas fiatalok közül, az anyjuk lehetne, de még mindig jól hozza a tapasztalt szexistennőt, és nemes egyszerűséggel el is halványítja a többi női szereplőt. Electrának nincsenek bonyolult jelenetei a filmben, vállát nem nyomja az élet súlya, csupán csak jól kell kinéznie, és ezt maximálisan teljesíti is. A „híres” körtés jelenetben még a körte is lejátssza…

Igazi komédia

A Cukrosnéni a vérbeli komédiák hagyományait követi, és üdítő humorral döngeti az angol hagyományokat és a tabukat. Nem elég, hogy Joe és Baggy vizsgafilmjük helyett pornófilmet forgatnak, de a film forgatásának helyszíne Joe szüleinek háza, így Joe sokkal többet tud meg szülei szexuális életéről, mint szeretne. A film készítői minden klisét elsütnek, a szerepcserétől az ejaculatio praecoxig, nem maradhat el a nagy összeveszés és a nagy kibékülés, és természetesen a film végén a happy end sem. A Cukrosnéni nem fog bekerülni a felejthetetlen filmklasszikusok közé, de sajátságos fanyar angol humorral készült film, amely egy estére könnyed, pikáns és kacagtató szórakozást garantál még azoknak is, akik már unják a Forró rágógumi és az Amerikai pite újabb nyűglődését.

Rendezte: Stephen Surjik


Szereplők:

Carmen Electra

Tom Riley

Tom Burke

Michelle Ryan

Eddie Marsan

Mackenzie Crook

A film eredeti címe: I Want Candy

A film honlapja »

Forgalmazza: Fórum Hungary

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top