Szabadidő

Guy Ritchie George Clooney-val forgatott

Új Nespresso reklámfilmet forgattak Milánóban, ezúttal is a "Nespresso, What Else?" szlogennel.

Mi más? Ki más! Az Oscar-díjas Nespresso-rajongó George Clooney harmadszor is elvállalta a márka nagykövetének szerepét a Milánóban készült új Nespresso klipben. Guy Ritchie rendező Clooney ellenállhatatlan humorára építi a televíziós reklámfilmet, amelyben a színész és kedvenc Grand Cru kávéi játsszák a főszerepet.

Nagyon örülünk annak, hogy immár harmadik éve együtt dolgozhatunk George Clooney-val” – nyilatkozta a Nespresso nemzetközi marketingigazgatója, Olivier Quillet. „Az ő energikus személyisége mindig hihetetlen élményt nyújt a vásznon, és világszerte Clubunk tagjainak millióit kápráztatja el.”

 

Bár a párizsi McCann WorldGroup által készített film csak 2008 utolsó negyedévében jelenik meg a kijelölt európai országokban – többek között hazánkban is – a Nespresso Club tagjai különleges kiváltságban részesülnek: az interneten keresztül ők már a nyilvános bemutató előtt exkluzív tartalmakhoz férhetnek hozzá a www.nespresso.com weboldalon. Itthon októberben indul a nyomtatott sajtó kampánya, Sam Jones neves fotográfus munkáinak felhasználásával.

kávé.lap.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top