Szabadidő

Sztárok konfliktusait is megoldják karácsonyra

Egy rádió munkatársai összefogtak, hogy egy nagy békítő próba keretében minél több hallgatójuknak szerezhessenek örömet azzal, hogy segítenek elhozni a harmóniát az otthonukba és az életükbe.

Hét héttel a karácsonyi ünnepek előtt, amikor az üzletekbe és az életünkbe kezd begyűrűzni a karácsonyi készülődéssel járó izgalom és stressz, a Danubius Rádió felhívja a figyelmet az ünnepek lényegére: a szeretetre, a békére és a nyugalomra. A Rádió munkatársai összefogtak, hogy egy nagy békítő próba keretében minél több hallgatójuknak szerezhessenek örömet azzal, hogy segítenek elhozni a harmóniát az otthonukba és az életükbe.

November 3-án reggel a Csiliben indult útjára az a négy hétig tartó kezdeményezés, melynek keretében élő adásban a jelentkező hallgatókat kibékítik családtagjukkal, barátjukkal, kollégájukkal, vagy bárkivel, akivel tisztázni szeretnék nézeteltérésüket. November első hetében várják a békülésre vágyó hallgatók leveleit, történeteit, akik vállalják, hogy élő adásban próbálnak pontot tenni szeretteikkel való konfliktusukra.

 

Ezt követően három héten keresztül reggel 10-től este hatig minden órában a műsorvezető felhív egy előzetesen jelentkezett hallgatót, és azt az ismerősét, akivel megpróbálnak a műsorban kibékülni. Ezzel várhatóan karácsonyra nem csak a boldogabb családok száma növekszik majd Magyarországon, de a legszerencsésebbek még nyerhetnek is. A hallgatók ugyanis sms-ben szavazhatnak az általuk legszívhezszólóbbnak talált békülési történetre, november végén pedig sor kerül az eredményhirdetésre és a fődíj átadásra is.

A Nagy békítő próba keretében nemcsak hallgatókat, de sztárokat is megpróbálnak kibékíteni a Danubius Rádió munkatársai. Az első próbálkozás máris sikerrel végződött Dér Heni és Tóth Szabi között. Pedig a Sugarloaf két tagja eleinte alig akart egymásra nézni a stúdióban. Nézeteltérésük oka az volt, hogy az énekesnő részt vett a Celeb vagyok, ments ki innen forgatásain, és a közben eltelt idő alatt a zenekar jó néhány fontos fellépéstől elesett. Emiatt különösen Tóth Szabi orrolt meg a lányra. A Danubius Csili adásába Szabi meglepetésként érkezett Henihez, és itt végre már nevetni is tudtak a konfliktuson. „Tudom, hogy Heni még nem nagyon járt külföldön és nem ült repülőn sem – mondta Szabi. – Így végül nem bántuk, hogy elutazott. Igazából féltettem az ottani körülményektől, mert kettőnk között már nem is baráti, hanem sokkal inkább testvéri kapcsolat alakult ki mostanra.”

rádió.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top