Szabadidő

Esküvőkiállítás-körkép

Ha január, akkor esküvőkiállítás országszerte, a nagy napra való készülődést, szervezést pedig nem lehet elég korán elkezdeni. Íme 8 tipp.
16. szezonnyitó Esküvő Kiállítás és Vásár

Az immár 16 éve létező, a Kongresszusi Központban megrendezett Esküvő Kiállítás és Vásár kétségkívül az egyik legrangosabb szakmai esemény, és a legmegbízhatóbb segítség, ha esküvőre készülünk. Idén szezonnyitó jelleggel, január 16–18. között várják ide a látogatókat.
Erre a néhány napra elbűvölő mesevilággá változik át az épület minden zuga, ahol elegáns és kényelmes körülmények között mindent fellelhetnek a nagy eseményre készülődő párok.

Felsorolni is sok, mi minden szóba jöhet, hogy tökéletesre sikeredjen az esemény, és e rengeteg mindenhez kapcsolódó szolgáltatót felkutatni, az információkat összefogni bizony nem könnyű feladat. A 160 kiállító mindennel szolgál, ami egy házasságkötés fényét emeli, és ami elengedhetetlenül emlékezetessé teheti az esküvőt: menyasszonyi ruha és kiegészítői, vőlegényöltözet, autó, torta, virág, meghívók, jegygyűrűk, különleges dekorációk, rendezvényszervezők, esküvői helyszínként bemutatkozó kastélyok, éttermek, szállodák, fotósok és videósok, tűzijáték, jégszobor, koktél- és partiszerviz, nászút-, nászajándék- és köszönőajándék-ötletek, valamint fodrász, sminkes, zeneszolgáltatás.

A nézelődés, tájékozódás közepette a szervezők ezúttal is gondoltak a lazítás, kikapcsolódás perceire, így színpadra lép pl. Buch Tibor, Csocsesz, Erdőhegyi Brigitta, Keresztes Ildikó, Kiss Zoltán, Südi Iringó és Szigeti Ferenc, valamint a Malibu-mmm és a Royal Expressz zenekarok.

Az 1800 forintos belépőjegy mellé minden látogató megkapja a vásár átfogó, a tájékozódást térképpel is segítő – közel 160 oldalas – katalógusát, és egy szerencsekártyát is, amellyel értékes ajándékokat, pl. menyasszonyiruha-kölcsönzést, csokortartósítást vagy éppen profi táncórát nyerhetnek. Ráadásként pedig idén is számíthatunk a már megszokott, jelentős vásári kedvezményekre és akciókra.

Időpont: 2009. január 16–18.
Helyszín: Kongresszusi Központ & Novotel, Budapest XII., Jagelló út 1–3.
Belépő: 1800 Ft
Bővebb információ: www.eskuvovasar.com »

5. Esküvői Kiállítás – Papp László Budapest Sportaréna

Az Esküvői Kiállítást 5. alkalommal, január utolsó hétvégéjén, 2009. január 31. – február 1. között rendezik meg a Papp László Budapest Sportaréna területén. Az eddigi esküvői kiállításokat alapterületben, felszereltségben, befogadóképességben, megközelíthetőségben felülmúló helyszínen a hazai esküvőpiac nyújtotta lehetőségekkel találkozhatunk, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy a családi események és ünnepi alkalmak nagyobb hangsúlyt és megfelelő rangot kapjanak mindennapi életünkben. Az esküvőjükre készülő párok felmérhetik itt a kínálatot, tájékozódhatnak az árakról, lehetőségekről, és természetesen vásárolhatnak is, ezzel időt – és sok esetben pénzt – is megtakaríthatnak.

Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna, Budapest XIV., Stefánia út 2.
Időpont: 2009. január 31. – február 1.
Nyitva tartás:
2009. január 31., szombat, 10–19 óráig
2009. február 1., vasárnap, 10–18 óráig
Jegyár (jegyek a helyszínen kaphatók):
• Felnőtt: 1800 Ft
• Diák/nyugdíjas: 1200 Ft
• 12 év alatt ingyenes
Bővebb információ: www.eskuvo-kiallitas.hu »

X. Debreceni Esküvői Kiállítás és Vásár

Jubileumához érkezik a Debreceni Esküvői Kiállítás, mely évek óta az ország legnagyobb kiállítói létszámával zajló vidéki esküvői kiállítása. A jubileum miatt a szokásostól egy hétvégével hamarabb rendezik meg az eseményt, így a 10. kiállítás 10-én, 10 órakor nyílik meg. A kerek évforduló alkalmából számos meglepetéssel, különlegességgel készülnek a szervezők, a kiállításhoz pedig több nyereményjáték is kapcsolódik.

Időpont: 2009. január 10–11.
Helyszín: Debrecen, Lovarda, Kassai u. 26.
Bővebb információ: www.eskuvoiiranytu.hu »

VII. Miskolci Esküvői Kiállítás és Vásár

2009. január 17–18-án hetedik alkalommal kerül megrendezésre a Miskolci Esküvői Kiállítás és Vásár, ezúttal új helyszínen. A városközponttól messze eső egyetemi menzáról (Uniplaza egyetemi étterem) Miskolc egyik legnépszerűbb kiállítási helyszínére, az ITC-székházba költözött a rendezvény.

A kétnapos kiállításra a helyi esküvős szakma színe-java mellett az ország különböző területeiről érkeznek kiállítók, hogy bemutassák termékeiket, szolgáltatásaikat. A kiállítók között lesznek menyasszonyi- és alkalmiruha-üzletek, dekoratőrök, virágkötők, éttermek, fotósok, videósok, ékszerészek, fodrászok, kozmetikusok, manikűrösök. Találkozhatunk esküvőszervezővel, lakberendezővel, asztrológussal, zenekarral, vőféllyel, és megismerkedhetünk a legújabb fehérnemű- és lakástextil-kínálattal is. Belekóstolhatunk továbbá az ország legnagyobb csokiszökőkútjába, láthatunk pezsgőszökőkutat, esküvői textil- és léggömb dekorációkat és székhuzatokat is, és a kiállításon lehetőség lesz ruha-, frizura-, smink- és manikűrpróbára.

Óriási sikere volt az előző kiállításon Sisi királyné koronázási ruhájának, az idei év szenzációja lesz, hogy ismét itt lesz a ruha, és bárki felpróbálhatja, akár emlékfotóval. Akire legjobban illik a ruha, ajándékban részesül!

Extra: az esküvőre készülő párok a kiállításon egy Miskolc esküvői térképet kapnak ajándékba, melyben megtalálhatók a miskolci, Miskolc környéki és a távolabbi esküvői szolgáltatók elérhetőségei is.

Időpont: 2009. január 17–18.
Helyszín: Miskolc, ITC-székház, Mindszent tér 1.
Bővebb információ: www.eskuvoiiranytu.hu »

Alba Esküvő – Székesfehérvár

 

Ha neked sem mindegy, milyen körülmények között zajlik majd le a ceremónia, hogy hogyan érzik magukat az ünnepeltek és a vendégek, akkor ott a helyed a székesfehérvári esküvőkiállításon, ahol megtalálhatsz mindent, amit keresel, sőt még olyasmire is rábukkanhatsz, amiről nem is tudtad, hogy szükséged van rá. Engedd szabadon a fantáziádat, és szervezd meg gondolatban a legszebb esküvőt!

Időpont: 2009. január 17–18.
Nyitva tartás: 10.00–18.00
Belépő: 350 Ft
Helyszín: Székesfehérvár, Novotel Hotel, Ady E. u. 19–21.
Bővebb információ: www.albaeskuvo.hu »

III. Szegedi Menyegző Esküvői Kiállítás

 

Szegeden a város szívében, impozáns környezetben rendezik meg a III. Szegedi Menyegző Esküvői Kiállítást. A nagyszabású eseményen számos ötletet és segítséget kapnak az esküvőjükre készülő párok a különböző szolgáltatások kiválasztásához, legyen az a menyasszonyi ruha, a legjobb helyszín kiválasztása vagy egy felejthetetlen dekoráció.

Ne habozz a foglalásokkal, hiszen itt valóban mindenki jelen van, aki számít az esküvői szolgáltatói körben. A programok mellett lesz még nyereménysorolás, illetve a látogatók szavazhatnak a legszebb standra, melynek tulajdonosa serleg és oklevél elismerésben részesül.

Időpont: 2009. január 10–11., 10.00–18.00
Helyszín: SZTE TIK átriuma, Szeged, Ady tér 10.
Belépő: 600 Ft
Bővebb információ: www.menyegzőlap.hu »

IX. Pécsi Esküvő Kiállítás és Vásár

A pécsi kiállítás közel 10 éve a régió legnagyobb esküvői kiállítása. Több mint 400 esküvői ruhát csodálhatsz majd meg, de rengeteg ruhaszalon, utazási iroda, hotel és szálloda, rendezvényszervező cég képviselteti magát, lesz miből válogatni.

Időpont: 2009. január 10–11., 10.00–18.00
Helyszín: Lauber Dezső Városi Sportcsarnok, Pécs, Dr. Veress Endre u. 10.
Belépő: 600 Ft
Bővebb információ: www.pecsieskuvokiallitas.hu »

Mezőföldi Esküvő

A kiállításon számos szolgáltatóval találkozhatsz majd, de ha nem tudsz helyben dönteni, vidd haza magaddal a rendezvény esküvői katalógusát, nézd át újra, tervezgess, gondolkozz, hogy minden tökéletes legyen a nagy napra.

Időpont: 2009. január 10–11.
Helyszín: Jankovich-kúria Konferencia- és Rendezvényközpont, Rácalmás
Bővebb információ: www.eskuvo-kiallitas.extra.hu »

Tipp: Nők Lapja Esküvő – a legújabb esküvői trendek, divat, és millió hasznos tipp »

Extra tippek a nagy napra » Esküvő 2009 – fórum » Esküvő.lap.hu »
Új trend: zöldesküvő » Esküvő egyszerűen – fórum » Esküvőszervezés.lap.hu »
Hogyan szervezzünk jó leánybúcsút? » Esküvői szolgáltatók honlapjai – fórum » Házasság.lap.hu »
Wellnesstippek esküvő előtt » Egyházi esküvő – fórum » Esküvőmagazin.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top