Szabadidő

5 DVD-újdonság

Romantikus, csöpögős? Vagy inkább laza, könnyen felejtős? Esetleg megrázó, elgondolkodtató? Válogatásunkban mindezeket megtalálod. 5 film, 5 hangulat.
Kedves, csajos, romantikus: Bíbor violák – Második esély az első szerelemre

Képzeld el, hogy összefutsz az expasiddal, és kiderül, hogy a haverja a legjobb barátnőd egykori nagy szerelme… Patti Petalson (Selma Blair) egy valaha szépreményű, ám évek óta alkotói válsággal küszködő írónő, akinek házassága romokban hever. Élete azonban gyökeres fordulatot vesz, mikor váratlanul felbukkan régi szerelme (Patrick Wilson), a szintén író Brian. A parádés szereplőgárdában találkozhatunk a jó útra tért szívtiprót alakító és a filmet rendezőként is jegyző Edward Burnsszel is, Debra Messing pedig a legjobb barátnő szerepében tündököl. A Bíbor violák üdítően friss film, amely bebizonyítja, hogy az igaz szerelem mindig megérdemel egy második esélyt!

DVD-infók:

Extrák: Előzetes
Hangok: magyar (2S*), angol (5.1**)
Feliratok: magyar, angol
Játékidő: 103 perc
Magyar cím: Bíbor violák
Eredeti cím: Purple Violets
Rendezte: Edward Burns (Ne nézz vissza!)
Szereplők: Selma Blair (Doktor Szöszi), Patrick Wilson (Apró titkok), Edward Burns (27 idegen igen), Debra Messing (Will és Grace)
Eredeti honlap: www.purplevioletsmovie.com »
Megjelent: 2008. december 9. (Fórum Home Entertainment)

 

Klasszikus tinivígjáték: Charlie Bartlett

A Western Summit gimi tanulói számtalan lelki problémával küszködnek, de már nem sokáig: az iskola új diákjának, Charlie Bartlettnek (Anton Yelchin) minden gondra van megoldása – mi több, pirulája, melyekből szintén kifogyhatatlan készlettel rendelkezik. Az önjelölt pszichiáter hamarosan az iskola legnépszerűbb figurája lesz, ám ez csöppet sem tetszik Mr. Gardnernek (Robert Downey Jr.), a neurotikus igazgatónak, ráadásul a helyzetet tovább rontja, hogy Charlie Gardner elbűvölő lányának (Kat Dennings) érdeklődését is felkelti… A Charlie Bartlett szemtelenül szórakoztató vígjáték, tele eszméletlen poénokkal: igazi kedélyjavító – mellékhatások nélkül!

DVD-infók:

Extrák: Előzetesek
Hangok: magyar (5.1*), angol (5.1*), cseh (5.1*)
Feliratok: magyar, angol, cseh, héber
Játékidő: 93 perc
Magyar cím: Charlie Bartlett
Eredeti cím:
Charlie Bartlett
Rendezte: Jon Poll (Apádra ütök – vágó)
Szereplők: Anton Yelchin (Alpha Dog), Kat Dennings (A 40 éves szűz), Hope Davis (Az időjós), Robert Downey Jr. (A Zodiákus)
Megjelenés: január 20. (Fórum Home Entertainment)

 

Szigorúan csak Mike Myers-rajongóknak Love Guru

Az Austin Powers kieszelője és megalkotója, Mike Myers új vígjátékának hőse a Káma-szútra mestere. Az Indiában nevelkedett Pitka guru Amerika-rengető sikerekre pályázik önsegítő spirituális-szerelmi kurzusával, csakhogy rendre problémás tanítványok kerülnek a keze közé. Balsorsú követőinek egyike, a hokisztár a feleségét szeretné visszaszerezni vetélytársától, de közben azért a Stanley-kupát is meg akarja nyerni. A mesternek minden karmikus-komikus képességét be kell vetnie, hogy a lúzerből bajnokot faragjon…

DVD-infók:

Extrák (magyar felirattal):
• Mike Myers és a Love Guru – A kulisszák mögött
• Egy Hellava elefánt
• Hokiedzés színészeknek
• Kimaradt és kibővített jelenetek
• Bakiparádé
• Sportkommentátorok: Trent és Jay
• További vicces felvételek
• Eredeti mozielőzetes (eredeti nyelven!)
Hang: magyar (DD 5.1), angol (DD 5.1), cseh (DD 5.1), lengyel (ST)
Felirat: magyar, angol, horvát, görög, ivrit, szerb, portugál, szlovén, cseh, arab, lengyel, bolgár, román, izlandi, szlovák, lett, litván, észt
Játékidő: kb. 91 perc
Eredeti cím: The Love Guru
Rendezte: Marco Schnabel
Szereplők: Mike Myers, Jessica Alba, Justin Timberlake, Meagan Good, Ben Kingsley
Eredeti honlap: www.lovegurumovie.com »
Megjelenés:
2009. január 21. (InterCom)

 

Josh Hartnett és David Bowie egy filmben: Augusztus – Egy korszak véget ér

2001 nyarán az internetes cégeket csődhullám éri utol, de a pimaszul ambiciózus Tom Sterling (Josh Hartnett) vezette LandShark képes talpon maradni, sőt sikert sikerre halmoz, amivel a figyelem középpontjába kerül. Augusztusra azonban a cégnek – és így Tomnak is – szembe kell néznie a részvénytőzsde válságával… csakhogy Tom nem törődik bele egykönnyen a kudarcba. Befektetőjével, Ogilvie-vel (David Bowie) való csatározásai mellett ráadásul barátnőjét, Sarrah-t (Naomie Harris) is vissza kell hódítania, és régi családi ellentétek is felszínre kerülnek az apjával (Rip Torn) és öccsével (Adam Scott) folytatott viták során. Az élet pedig hamarosan kegyetlen leckével szolgál, mely nem csak Tom számára jelenti egy korszak végét…

DVD-infók:

Extrák (eredeti nyelven): Előzetes
Hangok: magyar (2S*), angol (5.1**)
Feliratok: magyar
Játékidő: 85 perc
Magyar cím: Augusztus
Eredeti cím: August
Rendezte: Austin Chick
Szereplők: Josh Hartnett (A Sólyom végveszélyben); Adam Scott (Anyád napja), David Bowie
Megjelenés: február 10. (Fórum Home Entertainment)

 

Csak erős idegzetűeknek – Parancsra tettük

Az Abu Ghraib börtön az amerikai hadtörténet egyik legszégyenletesebb incidensének adott helyet. Mindannyian láttuk az esti hírösszefoglalókban a levetkőztetett foglyokat, a meggyalázott testekből épített piramist és a felettük őrt álló fiatal tizedesnő aljas vigyorát. Most lehetőségünk nyílik közelebbről megismerni azoknak a férfiaknak és nőknek az igaz történetét, akik átlépték a keskeny határvonalat vallatás és kínzás között. Errol Morris fesztiváldíjas dokumentumfilmje a 21. század leghírhedtebb börtönébe vezet el minket, s elénk tárja mindazon tetteket, amelyek az USA elnökét az egész világ előtti bocsánatkérésre kényszerítették.

DVD-infók:

Extrák (eredeti nyelven):
• Audiokommentár Errol Morris rendező közreműködésével
• 9 kimaradt jelenet
Hangok: angol (5.1*), francia (5.1*), olasz (5.1*), spanyol (5.1*)
Feliratok: magyar, angol, arab, horvát, dán, holland, finn, francia, német, görög, hindi, olasz, norvég, portugál, szlovén, spanyol, svéd, török
Játékidő: 111 perc
Magyar cím: Parancsra tettük
Eredeti cím:
Standard Operating Procedure
Rendezte: Errol Morris (A háború ködében)
Szereplők: Christopher Bradley (300), Joshua Feinman (Transformers)
Hivatalos honlap: www.standardoperatingproceduremovie.com »
Megjelenés:
2009. január 27. (Fórum Home Entertainment)

 

Dvd.lap.hu
Mozi.lap.hu
Tv-sorozat.lap.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top