Szabadidő

Hozzád illő gyorsaság

Amikor először megpillantod a Nikon COOLPIX S620 és S630 kompakt fényképezőgépeket, az eleganciájuk fog először magával ragadni, de hidd el, hogy a belső tartalom és tudás lesz az, ami majd valóban lenyűgöz. Olyan technológiák tárházát vonultatja fel ez a két "ékszerdoboz", amitől már az első használatnál profinak fogod érezni magad.

A fényképeid láttán pedig, hidd el a családod és a barátaid is elismerően fognak gratulálni az eredményhez.

A csodás képek pedig nemcsak gyönyörű emlékeket fognak megörökíteni, hanem magát a fényképezést is élménnyé fogják tenni, és veled fog örülni az egész világ!

Apró méretük azt is lehetővé teszik, hogy bárhová magaddal vidd a fényképezőgéped. Éppúgy megbújnak egy férfi ingzsebben, mint egy apró női retikülben, így a nyár minden pillanatát megörökítheted velük.

De lássuk részletesebben milyen képességekkel is ruházták föl, ezeket a színes és kecses apró csodákat.

Nikon COOLPIX S630

Hozzád illő gyorsaságA vörös vagy fekete színben pompázó Nikon COOLPIX S630-as Sure Grip markolata minden kézbe beleillik. Nem csoda, hogy sokak kedvencévé vált. Természetesen nem kizárólag a külsejével hódít, hanem inkább a tudásával.

Ezek a modellek 12 tényleges megapixeles felbontással, képérzékelő-eltolásos VR (rázkódáscsökkentéssel) és remek, 7x-es optikai zoommal rendelkeznek. NIKKOR objektívük pedig minden körülmények között garantálja a kiváló képminőséget. Ezekhez a paraméterekhez pedig igazán nem mindennapi funkciók társulnak.

Az én kedvencem a Pislogás mentesítés funkció, mert ötvözi a Mosoly módot és a Pislogásra figyelmeztető jelzést, így érzékelve az alany arcát automatikusan két képet készít a mosolygó alanyról és azt menti el, amelyiken a szeme nyitva volt.

A másik nagyon izgalmas funkció az Automatikus programválasztó, amelyik automatikusan kiválasztja az adott helyzetnek leginkább megfelelő beállításokat. A Sport funkció akár 10 kép/mp sebességre képes sorozat-felvételimód, a Gyors retusálás funkció pedig készre varázsolja a képeket.

Nikon COOLPIX S620

Hozzád illő gyorsaságA Nikon COOLPIX S620-as négy elegáns színben is kapható. A klasszikus ezüst, a nőies rózsaszín, a trendi lila, és a férfias fekete, rendkívül kisméretű fényképezőgépek legfontosabb jellemzője, hogy gyorsak mindenekfelett. Alig 0,7 másodpercre van szükségük ahhoz, hogy rendelkezésedre álljanak. Ezt a gyorsaságot pedig 12,2 tényleges megapixel, NIKKOR 4x zoom objektív, valamint 6,86 centiméteres, széles megtekintési szögű LCD-monitor teszi teljessé. Mindehhez, nem kevésbé izgalmas funkciók is társulnak.

Nagy ISO érzékenység, négyféle elmosódás gátló technológia, Mozgásérzékelés, új Pislogás mentesítés, Gyors retusálás, Témakövető AF és Automatikus programválasztó is található ebben a kecses kis fényképezőgépben.

ISO 6400 értékig terjedő fényérzékenységi tartománya élesebb és természetesebb fényképek készítésére alkalmas gyenge fényben és gyorsan mozgó témák esetében is.

Kifinomult stílusa rabul ejt mindenkit, aki kipróbálja.

 

Ismerd meg részletesebben is a funkciókat!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top