Szabadidő

Rekordokat döntött Magyarországon a Jégkorszak 3.

A Jégkorszak 3 - A dínók hajnala különleges sikert aratott hazánkban.

A minden idők legnagyobb bevételeit tartalmazó filmek listáján az első helyre lépett 756 292 720 Ft-tal, maga mögött hagyva a Mamma Mia!-t (750 113 275 Ft) és a Harry Potter és a Bölcsek Kövét (690 680 836 Ft) is.

Rekordokat döntött Magyarországon a Jégkorszak 3.

Az egy lajhár, egy kardfogú tigris és egy mamut barátságáról szóló animációs vígjáték július 1-jén került a hazai mozikba, és azóta több mint 626 000-en váltottak rá jegyet: ez a nézőszám az ide év legnézettebb filmjévé is tette a jeges kalandot.

A digitális 3D-ben is játszott Jégkorszak 3. – A dínók hajnala a minden idők legnagyobb bevételű animációs filmek listáján hazánkban már jó néhány hete megszerezte a vezető pozíciót, ahol a Harmadik Shrek-nél (675 366 064 Ft) és a Shrek 2.-nél (617 973 157 Ft) bizonyult jobbnak.

Rekordokat döntött Magyarországon a Jégkorszak 3.

Az animációs vígjáték a nagy sikerre való tekintettel még mindig a mozik műsorán szerepel, és továbbra is megtalálhatjuk a top10-es mozis sikerlistán. Sőt, a rajongók, még az idei évben, DVD és BD formátumban is megvásárolhatják az alkotást.

Az alkotók azonban már a következő animációs vígjátékon dolgoznak, melynek elkészüléséhez még legalább két évre van szükség, de már most azt ígérik, hogy semmivel sem lesz kisebb durranás, mint a Jégkorszak-filmek. A Rio c. film Carlos Saldanha rajzfilmes-humorista következő rendezése, amiben egy papagáj egy álmos amerikai kisváros kalitkájából őshazájába, Brazíliába szökik.

 

Forgalmazza: InterCom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top