Szabadidő

Programtipp: Valentin Napi Romantika Illényi Katicával

Illényi Katica izgalmas előadói esttel örvendezteti meg február 19-én a randevúzó, vagy éppen már beteljesedett szerelemben élő párokat, és azokat is, akik kíváncsiak arra, nő és férfi hogyan talál egymásra!

Valentin Napi Romantika Illényi KaticávalSzerelmesék – Valentin Napi Romantika Illényi Katicával a Tivoli Színházban

A karácsonyi ünnepek és a szilveszter elmúltával februárban beköszönt a farsangi hónap, melynek közepén ott van a Valentin nap. Ilyenkor kedvesünket meglephetjük egy apró figyelmességgel, jelezve ezzel, mennyire fontos a számunkra.

Ha nincs ötletünk, most itt a remek alkalom, hogy meglepjük párunkat egy olyan színházjeggyel, amely igazán illik a szerelmesek napjához. Illényi Katica önálló estjén mesél és énekel a szerelemről, és arról a bonyolult és szövevényes kapcsolatról, amely nőt és férfit összeköt, vagy éppen szétszakít. Ha az első sorba sikerült jegyet szereznünk, még az is lehet, hogy pezsgőzhetünk Katicával, vagy kapunk tőle egy szál rózsát, úgyhogy kedves Uraim és Hölgyeim siessenek, hogy a legjobb jegyet tudják megvenni párjuknak!

Illényi Katica: Szerelmesék

Helyszín: Tivoli Színház Budapest, Nagymező u.8.
Zongorán kísér: Silló István/ Darvas Ferenc
Időpont: 2010. február 19.

Valentin nap.lap.hu »

Legyél szerelmes és szerencsés!


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top