Szabadidő

A legnagyobb nyári buli Bécsben: SandintheCity

Nem is kell olyan messzire menned, ha pálmafákra, finom homokra és trendi koktélokra vágysz. Bécs belvárosában ugyanis megnyitott a legnagyobb ingyenes szabadtéri beach club, a SandintheCity.

Újra itt a nyár, és a bécsi SandintheCity már a negyedik szezonnal startol. A 6000 négyzetméteren elterülő szabadtéri klub 600 tonna finom kvarchomokkal, kényelmes nyugágyakkal, négyméteres pálmákkal, valamint izgalmas programokkal várja azokat, akik igazi nyári hangulatra vágynak. De itt a helyed akkor is, ha koktélbárokban, éttermekben múlatnád az időt, finom étel- és italkülönlegességek társaságában – a 2010-es nemzetközi gasztronómiai kínálat ugyanis három koktélbárt, egy halspecialitásokkal teli standot, mexikói, ázsiai és amerikai konyhát, spanyol, illetve olasz ételeket, sörsátrat, bor-, illetve kávéstandot egyesít.

Beach hangulat 6.000 négyzetméteren
Beachhangulat 6000 négyzetméteren

Ha eleged van a lazsálásból, a belvárosi strandbár sportolási lehetőséget is kínál bőven: két strandröplabda-, valamint egy boccia- (labdajáték) pályát bocsátanak a mozogni vágyók rendelkezésére, illetve május közepétől fitneszre, illetve aerobikra is lesz lehetőség. Kölykökkel is bátran nekivághatsz – a rendezők az ő felügyeletükről is gondoskodnak, hogy ti kedvetekre szórakozhassatok.

Sand in the City - Bécs napos oldala

 

Kösd össze a kellemeset a hasznossal! A strandbár ideális hely céges csapatépítés megszervezésére is, hiszen egy helyen lehet versenyezni, szórakozni, kikapcsolódni, illetve ismerkedni.

Sand in the City - Bécs napos oldala

 

Az idei szezonra az üzemeltetők 350 000 látogatóra számítanak. A SandintheCitybe és a helyi rendezvényekre a belépés ingyenes. A strandbár április 29-én nyit, és egészen szeptember 4-ig naponta 14-től 24 óráig tart nyitva.
Cím: Lothringerstrasse 22., 1030 Wien

Bővebb információ: www.sandinthecity.at »

Bécs.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top