Szabadidő

A legjobb meccsnéző hely: irány a Belvárosi Foci Mozi!

Nézd a világbajnokság összes meccsét a Szabadság téren felállított óriás kivetítőn!
Kertmozi és Foci VB egy helyszínen

Mikor? június 11. – július 11.
Hol? Budapest, V. ker., Szabadság tér
Minden program ingyenes.

Amikor 3 évesen először dobtuk be a partvonalról a kiguruló labdát a nagyoknak és lélegzetünk is elállt a vágytól, hogy együtt focizhassunk velük, akkor és ott eldőlt valami, ami egy életre meghatározta a labdához fűződő minden viszonyunkat. A játék, vagy a szurkolás lelkesítő élménye állandó kötelező programmá vált. Most pedig, hogy közeledik a világbajnokság, a felfokozott várakozás közepette azon törjük a fejünket, hogy melyik legénylakást szemeljük ki a meccsnézések főhadiszállásául. Az ideális helyszínen sem a családtagokat, sem a szomszédokat nem zavarjuk, az összes haverunk elfér a képernyő előtt és a kanapé üléshuzata sem fehér.

Belvárosi Foci Mozi

A világbajnokságon minden a csapatjátékról szól, és szurkolni is csapatban a legjobb. Ehhez a közösségi élményhez kínál kiváló helyszínt az ötödik kerület újonnan felújított főutcájának végén nyíló Szabadság tér, ahol egy hónapon keresztül minden a foci VB körül forog majd.

Most, hogy nyakunkon a focivébé, lazán elnyerhetjük a legkedvesebb feleségnek-barátnőnek járó elismerést, ha a tévét bámuló férfiak számára pasis nassolnivalókat készítünk.
Belvárosi Foci Mozi

6 szuper recept »

A nappalinkat kiterjeszthetjük a Szabadság térre, amely elegáns díszleteivel 360 fokban vesz körbe minket. Nem leszünk asztalokhoz, vagy széksorokhoz kötve, és nem kell magunkkal cipelnünk a családi piknik szettet sem. Erkélyünk szőnyege lesz a puha pázsit, a gyerekszobát pedig kicsit megnyújtva, a játszótéren tudhatjuk a gyerekeket, akik fél szemmel persze már most elkezdhetnek meccset nézni.

Családfőként végre együtt focizhatunk a nagyokkal, mert az óriás kivetítőn keresztül nem csak úgy érezhetjük, mintha a világbajnokság helyszínén lennénk, hanem mintha egyenesen ott állnánk a 16-os vonalon.

Nem csak foci

A világbajnokság időszaka alatt természetesen nem csak meccsnézésre lesz lehetőség. A meccsek között rövid animációs filmeket vetítenek, a szünnapokon pedig kertmozival várják a nem-csak-foci rajongókat. A téren kulturált környezetben, az óriás kivetítő közelében elhelyezett standokon egyéb kiegészítő, játékos programokkal kedveskednek majd a családoknak, hogy mindenki örömét lelje és be tudjon kapcsolódni az aktív időtöltésbe. Mindeközben odafigyelünk a környezet tisztaságának megőrzésére is, hiszen szelektív hulladékgyűjtési és biciklitárolási lehetőséget biztosítunk.

A programok minden nap az első meccs közvetítésével indulnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top