Szabadidő

Strandok éjszakája: éjszakai retroparti a Dagályban

A strandok éjszakája tavaly is nagy siker volt Budapesten, így nem volt kérdés, hogy idén is lesz parti a Dagályban. Pénteken tehát retrozene, hangulatos fények és koktélok várják a mulatni vágyókat.

Augusztus 13-án este irány a Dagály, ahol 9 órától hajnali 2-ig lehet fürödni, táncolni és bulizni: a teraszon DJ Adamo szolgáltatja a tánchoz a zenét. Akinek kedve van, persze bulizhat a színes fényekkel megvilágított termálmedencékben és az élménymedencékben is – büfét és koktélbárt a medencék környékén találsz.  

Strandok éjszakája: Éjszakai retro party a Dagályon

A strandok éjszakájára a Dagály pénztáraiban lehet proxyórás belépőt váltani, amit a rendezvény alatt végig viselni kell. A belépőjegy ára 2200 Ft.  

Strandok éjszakája: Éjszakai retro party a Dagályon

Nyerj fürdőbérletet!

Ezzel az estével kezdetét veszi a Fürdőszövetség országos nyereményjátéka. Az eredményhirdetés szeptember végén lesz, a résztvevők között tíz darab VIP-fürdőbérletet sorsolnak majd ki. A budapesti fürdők közül öt: a Széchenyi, a Dagály, a Gellért, a Lukács és a Rudas csatlakozott a játékhoz. Regisztrációs lapot a pénztáraknál lehet kérni. A játék feltételei és szabályai a www.budapestgyogyfurdoi.hu és a www.furdoszovetseg.hu oldalon megtalálhatók.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top