Szabadidő

Félre a depresszióval! Családi élménygyűjtés ősszel is!

Idén az időjárás augusztus végével határozottan és egyértelműen vetett véget a nyárnak. A gyerekek iskolába, oviba mentek, a kisebbekkel is egyre kevésbé van alkalmunk a négy fal közül kiszabadulni, és bizony hajlamosak vagyunk beleszürkülni a mindennapok egyhangúságába. De mindenképpen így kell ennek lennie?

Harcolj te is a rosszkedv és a depresszió ellen, és szervezz színes, mozgalmas programokat a családnak! Egy-két hétvégi kiruccanást is bátran beiktathatsz, de mindenképpen olyan úticélt válassz, ahol sok közös élményt gyűjthettek.

A családbarát alsópáhoki Kolping Hotelben például ősszel is garantált a tartalmas kikapcsolódás. A gyerekek életkorától függően bababarát szobát vagy családi apartmant is választhatsz. Az utóbbiba a kicsiknek igazi, vidám gyerekbirodalmat álmodtak a tervezők, míg a szülők hálószobájában a visszafogott színek és a letisztult formák biztosítják a kettesben töltött percek intimitását.

Félre a depresszióval! Családi élménygyűjtés ősszel is!

Még a rossz időtől sem kell tartanod, az ország legnagyobb szállodai játszóháza, Bobóország ugyanis télen-nyáron ezer programmal dübörög. Az örökmozgók a kétemeletes, beltéri játékvárban vezethetik le a felesleges energiájukat, a legkitartóbbak jutalma pedig egy hatalmas csúszás, ami négyméteres magasságból egyenesen a labdatengerbe vezet. Persze a nagyobb testvérről sem feledkeztek meg, a tini klubban PlayStation, léghoki és XXL csocsó várja a kamaszkalandokat keresőket.

Félre a depresszióval! Családi élménygyűjtés ősszel is!

A mozgalmas programok közben jól esik néha egy csendes félóra. Míg a gyerekekre a játékbirodalomban szakképzett óvónők vigyáznak, vagy épp az alvásidőben szunyókálnak, addig ti is pihenhettek egy kicsit. Az úszó- és termálmedence romantikus fénye, a pihentető víz alatti hangjáték, a szauna melege mind a kikapcsolódást szolgálja.

Félre a depresszióval! Családi élménygyűjtés ősszel is!

Egy kis feltöltődés után pedig folytatódhat újra a közös élménygyűjtés: építőverseny az uszodai játszóházban, pancsolás a családi élményfürdőben, és közös lazítás a baba-mama és családi szaunákban. És ezek a vidám pillanatok nem csak akkor teszik szebbé a borús őszi napokat, de a felidézésük még biztosan hosszú hetekig mosolyt csal majd a szádra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top