Szabadidő

Ezt nézzük a tévében 2011-ben

Nagy a titkolózás a kereskedelmi televíziók háza táján. Egyelőre még senki sem hajlandó elárulni, milyen szuperprodukcióval készülnek a 2011-es évre. Néhány titkot azért kiderítettünk...

Még mindig megőrülnek

A TV2 januártól folytatja az Ezek megőrültek nagy sikerű produkcióját. „A két műsorvezető továbbra is Majka és Rákóczi Feri lesz, hiszen remekül helytálltak ebben a feladatban. De egy új állandó szereplővel is bővül majd a csapat, ám ennél többet egyelőre nem árulhatok el” – mondta Koltay Tamás, a TV2 kommunikációs igazgatója, és hozzátette, a csatorna jövőre is a szórakoztatásra helyezi a hangsúlyt.

Ezt nézzük a tévében 2011-ben

A TV2 egyik munkatársától úgy tudjuk, ha a 40 milliós játszma című új kvízműsor stabilan tudja tartani jó nézőszámát, akkor elképzelhető, hogy jövőre ez az adás is visszatér a képernyőre.

Új sorozatok a Story TV4-en

A STORY4 2011–ben vadonatúj sorozatokkal jelentkezik. Látható lesz többek között a Disney nagy sikerű sorozata: az „Army Wives”, amely négy nő életét mutatja be, míg férjeik az amerikai hadseregben szolgálnak; illetve a másik újonc az itthon is népszerű Dr. Addison lesz. Világpremier is várható a csatorna műsorán, a világon először a STORY4-en lesz látható a Született feleségek sztárjának, Dana Delany-nek új sorozata, a „Body of Proof”. Emellett hétfő esténként vetítik majd az ötcsillagos luxus szálloda személyzetének mindennapjait bemutató Hotel Babylon-t. Persze az ez évi sikersorozatok is folytatódnak új évadokkal jövőre!

Sorozatdömping várható

AZ RTL Klub számos saját gyártású műsorral folytatja 2011-ben, azonban ezeket még titok övezi. Folyosói pletykák szerint a Való Világ 4 után elindul Delhusa Gjon csajozós realytije, és állítólag a nagy sikerre való tekintettel X-Faktor 2-n is gondolkodik a csatorna. Ám ezeket az információkat egyelőre nem erősítette meg senki.

Ezt nézzük a tévében 2011-ben

Ami viszont biztos, hogy az RTL Klub nem válik meg a jó nézettséget elérő sorozataitól. Karácsonykor egy időre búcsút inthetünk a Vészhelyzet című sorozatnak, az utolsó évad második részletét tavasztól vetíti a csatorna. Jövő ősszel pedig újra találkozhatunk Simon Bakerrel, A mentalista sorozat harmadik évadában.

Ezt nézzük a tévében 2011-ben10+1 animációs film, amit 2011-ben látnod kell 
A Nők Lapja Cafe belenézett a jósgömbbe, hogy megtudja, vajon milyen filmekre lehet 2011-ben moziba vinni az egész családot? A gömb a megszokottól eltérően egy háromdimenziós képet mutatott, lévén jövőre már nem létezhet animációs film 3D nélkül. »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top