Szabadidő

Rihanna Budapesten

Hosszú várakozás után végre a magyar rajongók is élőben láthatják kedvencüket, az elmúlt évek egyik legnagyobb női sztárját Budapesten.
Rihanna Budapesten

Nem rém rendes, hanem modern család » 

Rihanna a világ egyik legizgalmasabb és legtehetségesebb előadója. Ezt élő koncertjeivel ugyanúgy bizonyítja, mint lemezeivel; a közönséget a Föld minden táján elbűvöli.

Load elnevezésű új turnéja a leglátványosabb és legnagyobb színpadi show, amit valaha csinált. A szeptemberi európai premier után a Budapest Sportaréna színpadán december 8-án lesz látható.

Rihanna budapesti koncertjére a jegyek február 10-től kaphatók a www.livenation.hu oldalon keresztül, illetve a Ticketpro országos hálózatában.

Rihanna BudapestenBár még csak most tölti be 23. életévét, de Rihanna máris több mint 30 millió eladott albummal büszkélkedhet. Összesen tizenöt Grammy jelölése – ebből négy idén -, eddig három Grammy-, tucatnyi American-, MTV-, World Music díja van. Ő az egyetlen női előadó, aki az elmúlt évtizedben kilencszer tudta vezetni az amerikai slágerlistát, emellett az ő dalait töltötték le a legtöbben a világon. Barbados tiszteletbeli kulturális nagykövete és évek óta a hátrányos helyzetű gyerekek elkötelezett segítője.

További info:

www.rihannanow.com »
www.livenation.hu »
www.ticketpro.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top