Szabadidő

Ismeretlen vizekre evez a legkapósabb zeneszerző

Világhíres zeneszerzőt nyertek meg a Karib-tenger kalózai legújabb részéhez.
Hans Zimmer a fedélzeten

Néha a férfiak a jobb nők » 

A nyári moziszezon egyik legjobban várt filmje, a Walt Disney Pictures és a Jerry Bruckheimer Films közös produkciója, A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken. A stúdió friss bejelentése szerint a film alkotói gárdájához csatlakozott zeneszerzőként az Oscar-díjas Hans Zimmer, valamint előadónak a népszerű mexikói gitárduó, a Rodrigo y Gabriela.

Hans Zimmer a filmipar legkeresettebb zeneszerzője, eddig több mint 100 tévé- és mozifilmet jegyzett, köztük olyan sikereket, mint az Oroszlánkirály (ezért Oscar®-díjat is kapott), valamint az Eredet, a Sherlock Holmes, a Gladiátor, a Rain Man, Az őrület határán, a Lesz ez még így se!, a Kinek a papné és az Egyiptom hercege, melyek filmzenéjéért Oscar®-díjra jelölték. A számtalan elismerés között  Zimmer büszkélkedhet még két Golden Globe®- és három Grammy®-díjjal is.

 Hans Zimmer a fedélzeten

A Rodrigo y Gabriela világ egyik legelismertebb gitárduója. Több mint egymillió eladott albummal és  számtalan telt házas koncerttel és fesztivállal a hátuk mögött, 2010-ben Obama elnök vacsoráján még Beyoncéval is játszottak együtt a Fehér Házban. Együttműködésük Hans Zimmerrel az első alkalom, hogy a filmzene területére tesznek kirándulást.

A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken filmzene május 17-én kerül boltokba.

A filmről naprakész információkat a www.facebook.com/karib4 oldalon találsz.

Filmelőzetesért kattints ide! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top