Szabadidő

Hóroller és ratrak: különleges élmények Ausztriában

Részt vennél egy segway-túrán, vagy szeretnéd összekötni a síelést egy kis kényeztetéssel? Ausztriában minderre lehetőséged nyílik.
Különleges élmények Ausztriában!

Hószafari Karintiában » 

Kalandra fel!

Ha a tél utolsó heteiben nemcsak síléccel a lábadon rónád a havas lejtőket, hanem különlegességekre vágysz, Ausztriában hihetetlenül izgalmas programokon vehetsz részt. Több pályán síelhetsz például éjszaka is, ami mesés élmény. Ezt átélheted többek közt Felső-Ausztriában, Kirchschlagban vagy Haugstein-Vichtenstein síterepen is. 

Nemcsak a párodat érdeklik az extrém sportok, hanem téged is? Akkor irány a Saalsbachtól négy km-re fekvő Jausernben kialakított Snowmobil City: itt nemcsak a pályák karbantartására használt lánctalpas „ratrakokkal” ismerkedhettek meg, hanem jéggokartozásra is lehetőségetek nyílik.
Erről további információkat itt találtok »

A kutyaszánt is érdemes kipróbálni, például a stájerországi Palfauban »
Szállást itt egy hosszú hétvégére, két fő részére akár 47 ezer Ft-ért találhatsz.

Amennyiben nem ragaszkodsz a száguldáshoz, próbáld ki a speciális, elektromos meghajtású hórollereket, a segway-ket. A tiroli Serfaus-Fiss-Ladis síterepén akár éjszakai segway-túrákra is indulhatsz.

Különleges élmények Ausztriában!

A síterep közelében a legegyszerűbben interneten foglalhatsz szállást. A Haus Stecher sípályától légvonalban 2 kilométerre, a síbusz megállójától pedig 10 méterre helyezkedik el. További információ erről a szálláshelyről itt »

A Bürgeralmon rendezett igluszeminárium is feledhetetlen élmény lehet számodra. Itt szakavatott tréner felügyelete mellett tanulhatod meg, hogyan építhetsz igazi eszkimó jégkunyhót.
Bürgeralmról és ottani szálláshelyekről itt találhatsz információkat »

A kalandok után…

Ha kimerültél az extrém sportok vagy az egész napos síelés után, számos wellness-szolgáltatást nyújtó szálloda közül válogathatsz. Infó » 

A Seebodenben található Landhotel Moerischban fedett uszoda, gőzfürdő, pezsgődürdő, szolárium és masszázs is vár. További információért látogass el ide! »

Ha az árakat túl borsosnak találod, akkor keress tovább, mert akciós ajánlatokat is kifoghatsz. A Maurach am Achenseeben található háromcsillagos Familienhotel Rotspitz Pensionban például három éjszakára szóló foglalás esetén a negyediket ajándékba kaphatod.
További információk itt »

Komplett alpesi üdülést szervező oldalt indított a Sanoma Budapest

Az egyik legnagyobb, az Alpok régió turisztikai ajánlatait összesítő honlappal, a Tiscover.com-mal kötött megállapodást a Sanoma Budapest. A megállapodás értelmében a kiadó készíti el a weboldal magyarországi verzióját, a Síhotelek.hu-t.

A Síhotelek.hu nem csupán egy szállásfoglaló, hanem a komplett pihenés megszervezésében információkkal segítő portál: a hoteleken kívül részletes információkkal szolgál az Alpok régióban található településekről, tavakról, régiókról is.
Nevével ellentétben azonban nem csupán síhotelek, hanem az Alpok régióban található bármilyen típusú szálláshelyek is foglalhatóak. Ami talán a legfontosabb, hogy mindezt előleg nélkül, a szállás árát teljes egészében a helyszínen kiegyenlítve tehetjük meg. 
www.sihotelek.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top