Szabadidő

Levették a műsorról Eastwood cunamis filmjét Japánban

A múlt pénteki földrengés miatt a tervezettnél korábban levették műsorról Clint Eastwood Hereafter (Ezután – a szerk.) című filmjét a japán mozik.
Nem vetítik többet Eastwood cunamis filmjét JapánbanAz eddigi legnagyobb japán földrengés

Eastwood cunamis jeleneteket is tartalmazó alkotását februárban mutatták be Japánban, az eredeti elképzelések szerint március végéig játszották volna. A pénteki tragédia után azonban a forgalmazó Warner Entertainment Japan úgy döntött: visszavonják a filmet a mozikból. A vállalat képviselője ezt azzal indokolta, hogy a vásznon látható borzalmas szökőárjelenetek és más tragikus képek miatt úgy érzik: nem lenne helyes tovább játszani a művet.

 

 

 

A Matt Damon főszereplésével készült alkotás a van-e élet a halál után kérdéskört boncolgatja. Nálunk a jelenlegi tervek szerint moziban nem lesz látható a Hereafter, maximum DVD-n várható. 

A Variety beszámolója szerint nem csak a Hereaftert érinti ez a döntés; egyes alkotások premierjét elhalasztják az országban. Xiaogang Feng Aftershock című filmjének március 25-én lett volna a bemutatója, az is elmarad. Az Aftershock egy 1976-os Kínában történt földrengés történetét dolgozza fel. Szintén később kerül mozikba az Anthony Hopkins főszereplésével, részben Magyarországon forgatott alkotás, A rítus is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top