Szabadidő

Ha bolondok napja, akkor Üvegtigris

Ha bolondok napja, akkor viccelődés, nagy röhögések. Éppen ezért nem is lehetett volna jobb napot találni az ÜVEGTIGRIS 3 DVD-premierjére. A megjelenés napján a film szereplőivel több helyszínen lehet majd találkozni.
Új filmek a hétenHa Bolondok Napja, akkor Üvegtigris

Az ÜVEGTIGRIS 3 a tavalyi év legsikeresebb filmje volt, nézők tucatjainak potyogott a könnye a nevetéstől a mozikban. Holnaptól otthon is újranézhetjük a poénokat, kereshetünk újakat és kacaghatunk a keserédes történeten. 

A DVD-re felkerült a film betétdalát, a Just You-t jegyző Pyrogens zenekarnak a nótához készült videoklipje is. A Pyrogens multikulturális zenekar: angol, magyar–svéd–madagaszkári, roma és magyar zenészek alkotta banda.

 

A DVD-premier kapcsán az ÜVEGTIGRIS 3 rajongói több dedikáláson is találkozhatnak a film készítőivel és szereplőivel. Április 1-jén 16:30–17:30 között az Europark Saturn áruházában Pataki Ági, Rudolf Péter, Reviczky Gábor és Horváth Lajos Ottó várja a közönséget, majd este 18–19 között pedig az Andrássy úti Alexandra Könyvesházban Pataki Ági, Rudolf Péter, Reviczky Gábor és a forgatókönyvíró, Búss Gábor Olivér dedikál majd. Egy nappal később 10:30–11:30 között a fóti Corában Pataki Ágival, Rudolf Péterrel, Horváth Lajos Ottóval és Szarvas Józseffel találkozhatnak az érdeklődők, aznap 17:30–18:30-kor az Aréna Plaza Tescóban ír majd alá Pikali Gerda, Pataki Ági, Búss Gábor Olivér és Szarvas József.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top