Szabadidő

Új otthonra lelt a brutálisan bántalmazott cirkuszi elefánt

Többet nem bántalmazhatják Anne-t, a nyugdíjas elefántot. Az 57 éves hölgy a The Sun című lap segítségével új otthonra talált.
Új otthonra lelt a brutálisan bántalmazott elefántHétvégi szabadtéri programok

A Longleat Safari Parkba költözik Anne, a cirkuszi elefánt, akit egy családi cirkusz munkása brutálisan bántalmazott egy vasvillával. Az állatot a férfi akkor verte, amikor a cirkusz úton volt, a már nem dolgozó, „nyugdíjas” elefánt pedig otthon maradt vele. A rendőrség keresi a román származású férfit, akiről a cirkusz tulajdonosai minden információt, amit tudtak, elmondtak a rendőrségnek. A férfi, mire a rejtett kamerás felvétel nyilvánosságra került és a nyomozás elkezdődött, eltűnt.  

Új otthonra lelt a brutálisan bántalmazott elefánt

 

Az új otthonba költözés előtt Anne-nek át kellett esnie egy állatorvosi vizsgálaton, hogy megállapítsák, egészségügyileg elég erős-e az utazáshoz. A cirkusz tulajdonosai korábban már szerettek volna új otthont találni az állatnak, de a kora és az azzal járó reumás ízületi gyulladása miatt ez nem sikerült. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top