Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Szabadidő

Kedvenc tanárnéni: Fejős Évához lehet irodalomórára jelentkezni

Hat regény után olyan dolog fordult elő Fejős Évával, ami eddig még soha: beleszeretett az egyik karakterébe, ezért úgy döntött, nem engedi el a kezét, hanem előtörténetét is megírja. Így született meg a Dalma című kisregény.
Kedvenc tanárnéni: Fejős Évához lehet irodalomórára jelentkezniCukiság! Sasfiókák életeté nézheted webkamerán.

Sokak kedvenc írója, Fejős Éva nemrég jelentette meg Dalma című kisregényét, amely legutolsó regénye, a Kedvenc tanárnéni: Fejős Évához lehet irodalomórára jelentkezniCuba Libre főhősnőjének, Dalmának a gyermekkorát mutatja be. A Dalma inkább ifjúsági regényre hasonlít, mint az írónő korábbi regényeire. A fiataloknak is szóló mű kapcsán Fejős Éva rendhagyó irodalomórákat tart majd a 2011/2012-es tanévben, amelyre fővárosi és vidéki középiskolák jelentkezhetnek. 

Az órán számos kérdést fel lehet tenni az írónőnek, például azt, hogy milyen a jó interjú, hogy számára milyen a jó regény, hogy hogyan kezdjünk regényt írni és még sorolhatnánk.  Az irodalomórákra az intézmények az Ulpius-ház honlapján jelentkezhetnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top