Szabadidő

Shakira nem mellőzi a túlfűtött erotikát

Erotikus és romantikus lesz egyszerre Shakira Budapesten. És semmi más nem számít neki... De hogy vajon mi az, ami mindennél fontosabb, azt talán majd a fellépésen elárulja. Ki tudja... Az azonban biztos, május 5-én Budapesten is elénekli a Nothing Else Matterst.
Shakirának semmi más nem számítKezdődik a könyvfesztivál

Shakirának semmi más nem számítAki eddig látta Shakira idei turnéját, azt mondja: soha ilyen kirobbanó formában nem volt még az énekesnő, lehengerlő show várja a közönséget. Míg a korábbi koncerteken nem annyira voltak jellemzőek a nagy öltözések az énekesnőre, most nyolc különböző öltözetben lép majd színpadra. Láthatjuk romantikusban, hastáncosban és dögösben egyaránt.

A  fellépésen Shakira a dalok közül nem felejti ki majd a régi nagy slágereket sem, de felcsendülnek számok legutolsó, The Sun Comes Out című lemezéről is. Nem hiányozhat a repertoárból Shakira első igazán nagy slágere, a Whenever, Wherever és a nagy kedvenc Totura sem. A Beautiful Liar kedvelői viszont valószínűleg kicsit morcosak lesznek, mert ez a nóta kimarad a programból. Számos spanyol nyelvű dalt is előad majd az énekesnő, illetve egy különlegességgel is készül: előadja a Metallica Nothing Else Metters című szerzeményét. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top