Szabadidő

A hírességek nem születnek, hanem kitalálják őket

Többek között e témában kell előadniuk szombaton azoknak a fiataloknak, akik bejutotottak a BBC Entertainment és az ESU retorikaversenyének országos döntőjére. A döntősök D. Tóth Krisztával is találkozhatnak.
A hírességek nem születnek, hanem kitalálják őketÚjraforgatják A holló című kultfilmet

A hírességek nem születnek, hanem kitalálják őket. Valóban egyre sértőbbek a humoristák, vagy mi vesszük magunkat túl komolyan? Túlságosan is veszélyessé vált az életünk? Túlságosan is közönyössé váltunk a bűncselekményekkel és az erőszakkal szemben? Pallérozza, növeli a televízió általános műveltségünket? – e témák közül választhattak azok a 16 és 20 év közötti fiatalok, akik beneveztek a BBC Entertainment és az English Speaking Union közös retorikaversenyére.

Az, hogy ki lesz Magyarország legjobb ifjú szónoka, szombaton derül ki, D. Tóth Kriszta segédletével. A győztes és a második helyezett továbbjut az English Speaking Union nemzetközi retorikaversenyére, amelyet májusban Londonban tartanak.

Aki szombaton délután szeretne részt venni az eseményen, és élőben megnézni azt, hogyan szónokolnak a mai fiatalok, illetve mi a véleményük a fenti témákról, azok a www.singlish.hu oldalon regisztrálhatnak a döntőre, amelynek helyszíne a Magyar Telekom Székház lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top