Szabadidő

Bradley Cooper léphet a halott sztár helyébe

Újraforgatják Hollywoodban A holló című kultfilmet, amelynek felvétele alatt tragikusan elhunyt Brandon Lee. A hírek szerint a Lee által alakított szerepre Bradley Coopert kérték fel.
Bradley Cooper léphet a halott sztár helyébeShakira még szexibbre veszi a figurát

Úgy tűnik, a holló ismét kitárja a szárnyait, hogy repüljön  – számol be a hírről a Heat Vision Blog. Brandon Lee egykori szerepét napjaink egyik legkedveltebb színésze, Bradley Cooper veheti át. A hölgyek aktuális kedvencét egyelőre nem tudjuk elképzelni a rocker Eric Draven bőrében – igaz, még közel sem biztos, hogy övé lesz a szerep, a tárgyalások eléggé az elején tartanak.  

Brandon Lee
Brandon Lee
 A hollóban
A hollóban
Bradley Cooper
Bradley Cooper

 

A történet szerint Eric Dravent és menyasszonyát brutálisan meggyilkolják. Egy évvel később Eric egy rövid időre visszatér az élők sorába, hogy valóra váltsa a Holló legendáját: néhányan azok közül, akik értelmetlen halált haltak, lehetőséget kapnak arra, hogy bosszút álljanak, és lelkük végre nyugalomra leljen. Abban, hogy az 1994-es film ismert és népszerű lett, valószínűleg nagy szerepe van annak is, hogy még a film befejezte előtt, forgatási balesetben – apjához, a világhírű harcművész Bruce Leehez kísértetiesen hasonlóan – elhunyt a Dravent alakító Brandon Lee.

Bradley Coopert azok után kérték fel a szerepre, hogy a nemrég hazánkban is mozikba került filmben, a Csúcshatásban, teljesen más oldalát mutatta meg, mint korábbi filmjeiben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top