Szabadidő

George Michael újra Budapesten

Az egykori Wham zenekar tehetségesebbik fele néhány magánéleti botrányoktól hangos év után nagyzenekari turnéval tér vissza, melynek során Budapesten is fel fog lépni.
 
 Súlyos balesetet okozott George Michael

A Symphonica nevet viselő előadás-sorozat azért különleges, mert az összes előadott dalt nagyzenekarra hangszerelik; így például biztosan hallhatjuk a legnagyobb slágereket, mint pl. a Careless Whispert vagy a Father Figure-t, szimfonikus átdolgozásban. A turné augusztusban indul Prágában, az Állami Operaházban. A performansz a helyszíneket tekintve is érdekesnek tűnik. A zenész-énekes és kísérete elsősorban különleges építészeti megoldású termekben és házakban fog fellépni, ami vizuálisan is megerősíti a zene által keltett különleges hangulatot. Sajnos, vagy szerencsére, hazánkban várhatóan olyan sok lesz az érdeklődő, hogy az előadás nem férne be, mondjuk az Operaházba, ezért a Budapest Sportarénában tekinthetjük meg, szeptember 19-én.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top