Szabadidő

Megérkezett a hangszórós strandtörölköző

Már nem kell bosszankodnunk azon, hogy a fülhallgató zsinórja összegabalyodott vagy csíkot hagyott napozás után: itt van ugyanis a beépített hangszórós fürdőlepedő.

Nemrég számoltunk be arról, hogy napelemes bikinivel tölthetjük a kütyüinket a strandon, és már itt a legújabb strandőrület. A hi-Sun névre keresztelt fürdőlepedő fejrészének mindkét oldalába beépítettek egy-egy hangszórót, ami bármilyen hordozható lejátszóhoz csatlakoztatható. Egyszerűen a törölközőre kapcsolod az iPododat vagy az MP3-lejátszódat, és már élvezheted is a kedvenc zenéidet, miközben a strandon süppedsz. A hangszórókat pedig lítiumakksi táplálja, amelyet újra lehet tölteni egy USB-porton keresztül.

A párnarész, amelybe a szerkezetet építették, eltávolítható, így egyszerűen mosható az egyébként 100 százalék pamutból készült textildarab. A 180 x 80 centiméter nagyságú, kék, pink, piros és fekete színekben kapható törölköző használat előtt és után praktikusan hátizsákká alakítva hordható. Az ára 55 font, vagyis körülbelül 16 500 forint.

Forrás: www.coolest-gadgets.com
Forrás: www.coolest-gadgets.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top