Szabadidő

Tarolnak a szakállas férfiak

Számlálni se tudjuk az arcszőrzetet dicsőítő fotóblogokat. Röpködő reggeli, menekülés az égő házból és egyéb furcsaságok heti linkajánlónkban.
 
Kesztyűből csináltak pótmamát az elhagyott kis pingvinnek

1. Amikor a 2008-as GQ Style magazinban az átható tekintetű Patrick Petitjean szakállas Poszeidónként domborított a habok között, már sejteni lehetett, hogy a metroszexuális férfiak korának vége, az új módi szerint minél szőrösebb egy férfi, annál jobb. A nyugat-európai nagyvárosokban lépten-nyomon szakállas fiatal srácokba botlik az ember. A trend magyarországi megjelenésének biztos jele, hogy az idei Fashion Awards Hungaryn a szakállas Szabó Csabát díjazta a zsűri. Némi internetes keresés után megállapítottuk, hogy se szeri, se száma a szakállat dicsőítő fotóblogoknak.

Ismert szakállas férfiakat rajong körül a Men with Scruff blog, szakállas zenészekre specializálódott a The Sound and the Furry, szőrös, szuggesztív különcöket mutat be a Facial Awareness és az I Love Facial Hair. Ha valaki még mindig nem unja, további arcszőrzeteket nézegethet a Scruff Scruff and Beards, a Shawuat és az Ansiktshar blogokon.

2. Mit vinnél magaddal, ha kigyulladna a lakásod? Ezt a kérdést tette fel barátainak Foster Huntington, majd a lefényképezett tárgyakat közzétette blogján. Te milyen tárgyakhoz ragaszkodnál?

The Burning House
The Burning House – nézd meg a többiekét is! Katt a képre!

3. A táncosok Isten atlétái, vallja Albert Einsteinnel a 15 éve maga is táncoló Vanessa, akinek táncosokat ábrázoló fotóblogját ajánljuk mindenkinek, akinek bejött a Fekete hattyú című film látványvilága.

4. Nyár elején nem árt tudni, hogy a budapesti romkocsmák közös oldalon hirdetik programjukat és fellelhetőségüket.

5. Minden bizonnyal szívrohamot kapnánk, ha így röpködne a reggelink, mint ezen a filmen, itt azonban még a kávé is gyönyörűen borul…

 

6. A kortárs írók közül kevesen dicsekedhetnek saját honlappal, az eltávozottakra azonban ez még kevésbé jellemző. Örkény István multimédiás, galériás weblapjával valószínűleg még az érettségire is lelkesebben készül az ember.


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top