Szabadidő

Új időpontban az RTL Híradó

Az RTL Klub július 18-tól áttér a 2011-es nyári műsorstruktúrájára. Ennek keretében délutánonként Mozimatiné várja a nézőket, a Híradó új kezdési időpontban jelentkezik, a Barátok közt pedig nyári szünetre vonul. Az RTL addig is sikersorozatokkal és hollywoodi szuperprodukciókkal készül az év legmelegebb hónapjaira.
 Még több sztárhír, itt!

Az RTL Klub 2011. július 18-tól az új, nyári programstruktúrájára tér át. Hétfő délutánonként 14:50-től Mozimatiné várja a nézőket, olyan nagyszerű filmekkel, mint például a Svejk. Hétköznaponként 17 órától Remington Steele érkezik Pierce Brosnan főszereplésével, ezt követően új időpontban, 17:55-től láthatják majd a népszerű Ezel című török filmsorozatot.

A legnagyobb változás az elmúlt évekhez képest, hogy a Barátok közt szünetében az RTL Híradó a nyári nézői szokások változása miatt fél órával később, azaz 19 órától jelentkezik, hosszabb időtartammal. Az RTL Híradót követően így 19:45-kor jelentkezik majd a legnézettebb hazai közéleti, közszolgálati magazinműsor, a Fókusz, utána pedig esténként keddtől péntekig hollywoodi sikerfilmeket sugároz a csatorna.  

Új időpontban az RTL híradó

A sorozatfüggők nyáron sem maradnak szórakozás nélkül. Július 18-tól hétfő esténként a Tim Roth főszereplésével készült Hazudj, ha tudsz jelentkezik, kedden a Castle  sorozat új részein és a Döglött akták különös esetein izgulhatnak a nézők. Péntekenként érkezik A főnök, és Magyarországon eddig még nem vetített részekkel a Vámpírnaplók  történetei folytatódnak. A saját gyártású műsorok közül pedig keddenként 23:20-tól továbbra is képernyőn lesz a XXI. század az elmúlt évad legérdekesebb adásaival, de három részben Aczél György életútját elemző filmet is sugároz a csatorna a műsor keretében a nyáron.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top