Szabadidő

Egy egész vonatot kibérelt Angelina és Brad

A csemeték biztosan odáig voltak az örömtől, amikor szüleik közölték velük, hogy vonatozni fognak Skóciába. Már csak azért is, mert az egész szerelvényen csak ők rosszalkodhattak.
Forrás: dailymail.co.uk
Forrás: dailymail.co.uk

Brad Pitt és Angelina Jolie úgy érezhette, nem elég nekik néhány fülke a vonaton, sőt még egy teljes kocsi sem, ezért kibéreltek egy egész járatot, hogy  Londonból Glasgow-ba szállítsa őket. Persze nemcsak nyolcan voltak, egy teljes stáb is velük utazott Skóciába, ahol Brad most újabb jeleneteket forgat új filmjéhez, a World War Z-hez.

Ennek örömére egyébként a skót főváros központját átmenetileg Philadelphiává alakították. Valószínűleg ezt most még az erősebb nemzeti érzelmű skótok sem bánják, hiszen a városvezetés nyilatkozata szerint a filmes munkálatok során mintegy 1200 helybélit foglalkoztatnak, és a produkció 2 millió fontnyi bevételt is hozhat a városnak.

Forrás: dailymail.co.uk
Forrás: dailymail.co.uk

Amíg Brad forgat, a családja a közelben múlatja az időt. Mostanáig Richmondban tartózkodtak, ahol többek között egy helyi, családi tulajdonban lévő játékboltba is elmentek. Az eladó elmondása szerint Angelina gondos anyukaként jól bevásárolt matricákból, barkácsszettekből és tetoválásokból, nehogy a gyerekek unatkozzanak a hosszú vonatút alatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top