Szabadidő

Csereberélj gyerekjátékokat!

Jobb adni, mint kapni – tartja a közmondás. A <i>Nagy Cartoon Network Játékcserén</i>, december 18-án az Arena Plazában mindkettőt megteheted.
Darwin  és Gumball
Darwin és Gumball

A Cartoon Network rendezvényének az volt az ötletadó gondolata, hogy minden gyerekszobában lapulnak megunt, de még jó állapotban lévő játékok, aminek mások még örülhetnek. Másrészt azt is tudjuk, hogy a gyerekek imádnak csereberélni (pont mint a Gumball csodálatos világában Darwin és Gumball).

A nagy játékcserén bárki részt vehet, aki magával hoz két megunt, de még jó állapotban lévő játékot vagy mesekönyvet! Az egyik darab felkerül egy hatalmas játékos polcra, ahol aztán új gazdára talál, a másik pedig a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat jóvoltából olyan gyerekekhez kerül, akiknek nem jut ajándék a karácsonyfa alá.

PROGRAM
10.00–11.00 óra: Regisztráció, játékok beadása
12.00–17.00 óra: Nagy Cartoon Network Játékcsere
Közben egész napos színpadi és kézművesprogramok

A színpadon egész nap remek programok várják a családokat: adventi zenés műsor, Szabó Kitti és Barna Zsombor vidám gyermekműsora, a Mikulás bácsi bajban című mesejáték, Gumball és Darwin, a Cartoon Network sztárjai, valamint a műsorvezető, MCDC és Jammal, a Csillag születik egykori díjazottjai.

Gumball karácsonyi műhelyében pedig különleges karácsonyfadíszek, mézeskalácsok készülnek a Cartoon Network karácsonyfájára.

Ünnepeljetek ti is a Nagy Cartoon Network Játékcserén, december 18-án 10–17 óráig az Arena Plazában!

További információ: www.cartoonnetwork.hu/karacsony

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top