Szabadidő

Hurrá, hétvége!

A következő hétvégét már családi körben fogjuk tölteni, úgyhogy érdemes még egyszer kimozdulni a barátokkal is. Ehhez ajánljuk a legjobb programokat.

Hurrá, hétvége!The Starmans: David Bowie-est

Sokan gondolják úgy, hogy David Bowie a világ legkúlabb jelensége, többek közt az Amber Smith, a Supersonic, a Hiperkarma tagjai és még jó néhány magyar zenész. Ők időnként szerveznek egy David Bowie-estet, ahol a mester számait adják elő, méghozzá elég jól. A bulihoz nem kell Bowie-rajongónak lenni, de azért nem árt. Egyébként kötelező. Hol? Gödör Klub, Budapest
Mikor? December 17.
Mennyiért? 1000 Ft, de érdemes előre rákérdezni, mert nagyon fogynak a jegyek!
Ne menj, ha nincs legalább egy David Bowie-lemezed.

Hurrá, hétvége!Orgonaszó a bazilikában

A bazilikában bevezetésképpen orgonával improvizálnak karácsonyi témákra, utána pedig Liszt koronázási miséjét hallgathatjuk meg. Különlegesség, hogy a Mátyás-templom kántora, Tardy László vezényel, így reménykedhetünk a Szentlélek jelenlétében is.

Hol? Szent István-bazilika, Budapest
Mikor? December 17.
Mennyiért? 3500–8500 Ft
Ne menj, ha egy évre elegendő misét hallgattál már az adventi időszakban.

Hurrá, hétvége!Csomagolónap

Ha szeretjük ugyan a karácsonyt, és már meg is vettünk minden ajándékot, csak az ollókkal, celluxokkal és egyéb megnevezhetetlen barkácstermékekkel nem tudunk megbirkózni, vigyük be az ajándékainkat az Ourstyle-ba, ahol akár az összeset becsomagolják nekünk a profik szépen és környezettudatosan. A pakkokat ott is hagyhatjuk nekik, amíg mi az utolsó vásárlást lefutjuk a helyszínen.
Hol? Mammut, Ourstyle Boutique, Budapest
Mikor?
December 17.
Mennyiért? 500–1500 Ft
Ne menj, ha úgy érzed, megteszi egy papírszatyor is.

Hurrá, hétvége!Jamie Woon

Az egész város a Jamie Woon-koncerten pörög, úgyhogy nem árt minél hamarabb beszerezni a jegyet, mert az A38-ra nem engednek be túl sok embert – feltehetőleg azért, nehogy elsüllyessze a hajót a várható tömeg. Ideális program azoknak, akik egy kis romantikára vágynak, de azért nem szeretnék, ha túl sok „nyálat” kapnának a fülükbe, közvetlenül a karácsonyi elérzékenyülés előtt.

Hol? A38, Budapest
Mikor? December 16.
Mennyiért? 2900 Ft
Ne menj, ha hajlamos vagy a tengeribetegségre.

Hurrá, hétvége!World Snowboard Day, Budapest

A snowboardosok kicsi, ám annál összetartóbb klikkjének ünnepeljük a világnapját. Ha lemegyünk a Gödörbe, nem kell semmiféle megmérettetésre számítanunk a hóban, mert az úgysincs, helyette betekintést kaphatunk a snowboard szubkultúrájába, és meghallgathatjuk Mangót és Cadikot is.

Hol? Gödör Klub Budapest
Mikor?
December 18.
Mennyiért? Ingyenes
Ne menj, ha sípárti vagy.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top