Szabadidő

Kokárdás zakóval Stella McCartney ellen

Megtaláltuk a brit olimpikonok formaruháit, kiderül, mi történik a bőröndünkkel becsekkolás után, megríkatnak a katonafeleségek, és megvan a legkedvesebb hely az interneten. Heti linkajánló.

Stella McCartney szerint az olimpia
Megosztottság, pártszimpátiák ide vagy oda, úgy tűnik, egy kérdésben azonos véleményen van a magyar társadalom: a magyar olimpikonok formaruháit egyhangúan mindenkor rondának tartotta és tartja a közvélemény. A londoni olimpiára készült magyar kollekcióról nem nyilatkozunk, de érdemes megtekinteni, milyen ruhát húznak magukra a brit olimpiai csapat tagjai. Hja, hogy az ő formaruháikat Stella McCartney tervezte?!

A bőrönd útja
Talán afféle magyaros beidegződés, de repülőútjainkon nem hagy nyugodni a gondolat, hogy esetleg mégis be kellett volna fóliáztatni a feladott bőröndjeinket. Most egy remek reklámból kiderül, mi történik a poggyászunkkal a check-in után.

A legkedvesebb hely az interneten
Borongós januári napok ellen ajánljuk az alábbi lélekemelő projektet. A sok ölelgetős ember mellé ráadásul magunk is beállhatunk.

Katonafeleségek énekelnek
Idén karácsonykor egy női kórus uralta a brit zenei toplistát. A dal, Wherever you are címmel éppenséggel nem egy világszám, annál figyelemreméltóbb azonban a története. A BBC egy műsorában évek óta toboroz hátrányos helyzetű diákokból vagy szegénynegyedek lakóiból kórustagokat. Idén olyan nőkkel alakult kórus, akiknek férjük Afganisztánban teljesít katonai szolgálatot. A párok egymás közötti levelezésén alapul a dal szövege.

Rámold fel az asztalod!
Mi mással kezdhetnénk az új évet, mint egy alapos rendrakással, ez pedig a számítógépünkre is ráfér. Egy díjnyertes magyar reklámötlet segítségével az ismert svéd bútoráruház egyik polcrendszerét virtuálisan a desktopra is áttelepíthetjük, így rend is lesz, szép is lesz.

Ajándék a vattacukorhajú lánytól
Egyik kedvenc illusztrátorunk, Horváth Mónika ezentúl minden hónapban letölthető háttérképeket tesz közzé honlapján. Vigyázat, az oldal látogatása függőséget okoz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top