Szabadidő

Átok ül Whitney Houston utolsó filmjén

Az előző főszereplő egy repülőgép-balesetben halt meg, később az énekesnő vette át a helyét.

A színésznő főszerepet játszott a Sparkle című filmben, amiben három fiatal énekesnek a hírnévvel és a droggal gyűlik meg a baja. A producer szerint a nagy visszatérést jelenthette volna a hétvégén váratlanul elhunyt énekesnőnek ez a szerep. A mozi egy három lánytestvérből álló együttes felemelkedését meséli el, és Houston alakítja az anyjukat, aki elindítja őket a hírnév felé.

Jordin Sparks és Whitney Houston a Sparkle-ben Forrás: Hollywood Reporter
Jordin Sparks és Whitney Houston a Sparkle-ben Forrás: Hollywood Reporter

Az utolsó számát ebben énekelte

Whitney Houston énekel is a filmben egy gospelt és egy duettet, ezek az utolsó számok, amiket rögzítettek tőle. „Óriási az a gospel, egyszerűen zseniálisan adja elő” – jegyezte meg a producer, aki az énekesnő színészi alakítását is briliánsnak nevezte.

A Sparkle című zenés drámán úgy tűnik, hogy átok ül: eredetileg Aaliyah, a tehetséges, egyedi stílusú énekesnő játszotta volna a főszerepet, de repülőgép-szerencsétlenségben életét vesztette. Végül tavaly tudták leforgatni a filmet Whitney Houstonnal, akinek ez volt a hetedik és utolsó filmszerepe. A bemutatót eredetileg szeptember 17-re tűzték ki, a popdíva váratlan és tragikus halála azonban átírhatja a terveket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top