Szabadidő

Ashton Kutcher játssza el Steve Jobsot

Ashton Kutcher fogja játszani az elhunyt Apple-vezért a nagyszabású életrajzi moziban. Szerinted hasonlítanak?

Film készül korunk egyik legismertebb üzletemberéről, Steve Jobsról, a főszerepet pedig nem más kapja, mint Ashton Kutcher – jelentették be. A moziban, melyet májusban kezdenek forgatni, a nézők végigkísérhetik az Apple-vezér életét a hippikorszaktól egészen karrierje csúcsáig. A forgatókönyv Walter Isaacson Jobs című bestsellere alapján készült, a rendező Joshua Michael Stern lesz.

Ezzel talán Kutchernek, aki jelenleg a Két pasi – meg egy kicsi című sorozatban játszik, végre esélye lesz arra, hogy a Valentin-nap és a Szilveszter éjjel után komolyabb szerepben bizonyíthasson. Sokak szerint egyébként sok a hasonlóság a fiatal Jobs és közte. Hogy valóban így van-e, ezt döntse el mindenki saját maga, mi mindenesetre kíváncsian várjuk Ashton alakítását. Tavaly októberben egyébként még ketten voltak esélyesek a szerepre, Kutcher és a Vészhelyzet egykori Carter dokija.

 
Steve Jobs 1984-ben
Steve Jobs 1984-ben
 
Az új Jobs: hasonlít?
A leendő Jobs

Steve Jobs tavaly októberben rákos betegségben hunyt el, 56 évesen. Maga Ashton Kutcher is tisztelettel emlékezett meg az informatikai zseniről saját közösségi oldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top